Τρίτη 3 Απριλίου 2018

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Συλλόγων Αρτέμιδας-Σπάτων απαντά
στις υστερόβουλες και λασπολογικές επιθέσεις

 «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται»
Η Ομοσπονδία μας, βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες στο στόχαστρο συγκεκριμένης ομάδας συμφερόντων και παραγόντων, που με σαθρά και δόλια επιχειρήματα, αλλά κυρίως με την γνωστή τακτική της λασπολογίας, επιχειρούν να πλήξουν το έργο, την συνοχή, τους αγώνες της. Μας ήταν εξ αρχής απόλυτα ξεκάθαρες οι πηγές και οι αιτίες αυτών των επιθέσεων.




Όταν άρχοντες και δημόσιοι λειτουργοί σπέρνουν συκοφαντικά υπονοούμενα και κραδαίνουν ανυπόστατα έγγραφα για να δυσφημήσουν αγωνιζόμενους πολίτες, μας υπενθυμίζουν την γνωστή ρήση «φωνάζει ο κλέφτης». Είναι «ηλίου φαεινότερον» ότι η ουσιαστική παρέμβαση της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ για την νέα Μελέτη του Αεροδρομίου, η αμετακίνητη θέση της για την σύνδεση του αποχετευτικού με την ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ, ο αγώνας της για το ΔΑΣΙΚΟ που βασανίζει 3.500 συμπολίτες μας…, ενοχλούν τους κύκλους των συμφερόντων.

Θελήσαμε, ωστόσο, να κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους της αντιπαράθεσης, απαντώντας με έργο, με νομικές διαδικασίες, με σοβαρότητα και ήθος, όπως αρμόζει στον Εθελοντισμό και την ιστορία της Ομοσπονδίας μας. Και παρά το γεγονός ότι οι εν λόγω διαδικασίες βρίσκονται σε εξέλιξη, μέσω των οποίων πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα λάμψει η αλήθεια, η αντίπερα όχθη επιμένει με οχετούς λάσπης να καλύπτει τα ανίσχυρα επιχειρήματά της και τις σκευωρίες της, να θίγει πρόσωπα και θεσμούς, να προσβάλλει φορείς και ανθρώπους που αγωνίζονται για μια πόλη βιώσιμη, μια πόλη αξιοπρεπή για τα παιδιά μας και το μέλλον τους. 
Είναι ολοφάνερο ότι ένας από τους βασικούς στόχους της λασπολογικής πολεμικής είναι ο ανυποψίαστος δημότης, ο πολίτης που στερείται άμεσης πρόσβασης στις πηγές της αλήθειας. Αυτόν τον δημότη προσπαθούν να χειραγωγήσουν και να αδρανοποιήσουν με την σπορά αμφιβολιών, καχυποψίας, αμφισβήτησης, απογοήτευσης… 


Σ’ αυτόν τον Δημότη, στους Συνδημότες μας, 
απευθυνόμαστε σήμερα για να τους πούμε:
Οι Σύλλογοι της πόλης μας, η Ομοσπονδία των Συλλόγων μας, οι εθελοντικοί φορείς, είναι σπλάχνα από τα σπλάχνα μας. Είναι αυτοί που με κόπο και μόχθο δρομολόγησαν όλες τις βασικές υποδομές αυτής της πόλης. Δεν είμαστε τέλειοι γιατί δεν είμαστε επαγγελματίες τυπολάτρες. 
Δεν είμαστε όμως ούτε κρατικοδίαιτοι, ούτε φορείς εξουσίας που γλείφουν το μέλι, ούτε αδρά επιδοτούμενοι οργανισμοί και εταιρείες πολιτικών και οικονομικών συναλλαγών.
 
Είμαστε απλοί καθημερινοί άνθρωποι που παλεύουμε με πενιχρά μέσα, με το υστέρημά μας, για να σώσουμε ότι μπορεί να σωθεί σ’ αυτήν την πόλη. Ως εκ τούτου η σύγκρουση με τα συμφέροντα και τις πολιτικές που βλάπτουν την πόλη και τους ανθρώπους της είναι αυτονόητη και αναπόφευκτη.
«Αναζητήστε τον ωφελούμενο»
Σ’ αυτόν τον ανίερο και άδικο εναντίον μας πόλεμο, ο σκεπτόμενος δημότης οφείλει να σταθμίσει:
α) Ποιός επιτίθεται σε ποιόν.
β) Ποιά μέσα χρησιμοποιεί ο επιτιθέμενος.
γ) Ποιές δράσεις των συλλόγων και της Ομοσπονδίας προκάλεσαν «την μήνιν» των επιτιθεμένων συμφερόντων.
δ) Ποιός θα ωφεληθεί από την αποδυνάμωση των μαχόμενων πολιτών και την διάλυση των Συλλόγων. 

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν του και την προεκλογική συγκυρία, πιστεύουμε ότι ο συνετός και νηφάλια σκεπτόμενος συνδημότης μας, αυτός που πάνω απ’ τις κομματικές και ιδεολογικές ταυτότητες και πάνω απ’ το προσωπικό του συμφέρον, νοιάζεται για το συλλογικό όφελος, θα βγάλει αβίαστα τα ορθά συμπεράσματα.

Η Ομοσπονδία μας έχει διαφανείς διαδικασίες, πολύπλευρη προσφορά στην τοπική κοινωνία και καθαρή την συνείδησή της. Για ευνόητους λόγους δεν μπορεί προς το παρόν να ανοίξει όλα τα χαρτιά της, όπως διακαώς επιθυμούν οι αντίπαλοί της, και φυσικά, δεν θα τους ακολουθήσει σε λασπωμένους τόπους. Τους πληροφορούμε, όμως, ότι οι «αδύναμοι κρίκοι» που χρησιμοποιούνται ως μοχλοί πίεσης, μας είναι γνωστοί και δεν μας φοβίζουν. Θα απαντήσουμε εφ’ όλης της ύλης στον κατάλληλο χρόνο και ο καθένας θα λάβει τη θέση που του αρμόζει.
 
Ωστόσο, η Ομοσπονδία μας είναι στη διάθεση του κάθε καλοπροαίρετου Συνδημότη μας που επιθυμεί να ενημερωθεί άμεσα και πληρέστερα.

ΑΡΤΕΜΙΣ, 02-04-2018
ΑΡ.ΠΡΩΤ. 436


10 σχόλια:

  1. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΣΑΠΙΑ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ?
    ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΟΘΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΜΑΘΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ.
    ΒΓΗΚΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΣΟΚΑΡΟ Η ΑΝΝΑ ΤΗΣ _ΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΓΛΥΨΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ?
    ΟΛΑ ΠΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ ΚΑΝΟΒΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗΝ ΡΕΠΟΤΕΡ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΕΣ ΑΥΤΟΦΩΡΟ.
    ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΕΣΜΕΝΗ ΚΙΛΟΤΑ ΜΩΡΗ ΠΑΤΑΣΑΒΟΥΡΑ ΑΠΕΙΛΗΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΗ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΗΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ.
    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΟΜΑΡΑ ΕΙΣΤΕ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΛΕΝΕ ΑΘΩΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ.
    ΚΑΛΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΗΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ.
    ΖΗΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΔΙΩΞΕ Η ΚΡΗΤΗ.ΚΑΛΟ ΤΑΦΟ ΝΑ ΑΠΑΛΑΧΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μονο μια ερώτηση έχω να κάνω.
    τι ουσίες παίρνετε και σε τι ποσότητα και είστε στους ουρανούς συνεχεια?

    δεν μας νοιάζει τι λέτε εσείς η Καβουροχελωνα, η Αννα, η Σαρρη, η Εμφιετζη και όλη η κομορα σας, ούτε τι λέει ο Ποθουλακης , ούτε ο κάθε σχολιαστής.
    Ο Μαρλαντης σας έστειλε στην δικαιοσύνη και ησε αυτήν θα απαντήσετε και αυτή θα ορίσει την τιμωρία σας και τον αφανισμό σας, γιατί αυτό είναι σίγουρο, από τα ήδη υπάρχοντα στοιχεία.
    Τα παράπονα και τα εγγρφα που ζητάει ο ανακριτής να πας Καβουροχελωνα, αυτό ήτανε 5- χρόνια άρπαζες έκλεβες εκβίαζες προπηλάκιζες την καινωνια της Λουτσας, ήρθε ο Μαρλαντης και τα τελειωσε ΟΛΑ αυτά. Ο Ποθουλακης ανέλαβε την καύση σας δεν θα αφήσει λεπτομέρεια που δεν θα την στείλει στην δικαιοσύνη.

    Πολυ χαίρομε που θα περάσατε ΟΛΗ η ΚΟΜΟΡΑ μαυρο Πασχα σουβλισμένοι.
    Θα ησυχάσουμε όλοι οι εκβιασμένοι από την κομορα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΕΙΝΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ Η ΡΕΠΟΤΕΡ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΜΑΙΚΑ ΣΟΥ ΡΕ ΦΟΥΦΟΥΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΝΟΣΟΥ ΕΦΑΓΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΒΕ ΚΑΙ Ο ΦΥΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυρίες μου κι αφού είστε «Καθαρός ουρανός που αστραπές δεν φοβάται» γιατί κρύβεστε και δεν δίνετε στον Δήμο τα οικονομικά παραστατικά σας που αντιστοιχούν στην επιχορήγηση των 5.000 ευρώ το 2016 και έπρεπε γι' αυτήν εντός 2017 να είχατε υποβάλει έκθεση οικον. Απολογισμού η οποία θα πρέπει να πάει για έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Πήρατε χρήμα από τον Δήμο. Γιατί δεν δώσατε ακόμα απολογισμό ; Αφού δεν είστε νόμιμες ούτε για τα τυπικά, μη κάνετε τις καμπόσες και μη μας πουλάτε τρέλα. Σύντομα θα σας καλέσουν και τα διάφορα ελεγκτικά όργανα, θα τους λέτε όχι δεν τους δίνετε τα παραστατικά σας γιατί έτσι αποφασίσατε και επειδή «Για ευνόητους λόγους δεν μπορείτε προς το παρόν να ανοίξετε όλα τα χαρτιά σας» !! Μα είστε σοβαρές ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φουκαραδες είστε όλοι οι άλλοι, εκτός από την ρεπόρτερ, δημοσιογράφο.
    Ερεύνησα λίγο για αυτήν, όλοι μαζι δεν φτάνετε, το επίπεδο της.
    Απο την δίκη παρωδία της καβουροχελωνας απαλλάχτηκε στο Εφετειο και τώρα έχει υπόδικο κατηγορούμενη την καβουροχελωνα, για πάρα πολλά λεφτά, που πρέπει να δώσει η καβουροχελωνα.
    Η καβουροχελωνα με τον Μητσοτιποτα μετά την πρωτόδικη καταδίκη της, την φόρτωσαν με δεκάδες μηνύσεις του ιδίου ύφους και περιεχομένου.
    Τωρα πρέπει να φτάσουν όλες αυτές στην έδρα και να απαλλαγεί και κάθε μια θα κοστίζει στην Κομορα μητσοτιποτας καβουροχελωνα πενταψηφιες ίσως και εξαψήφιες αποζημιώσεις.
    Η ρεπόρτερ είναι η κρυφή απόλυτη δύναμη.
    Τσακισε τον Κατσαλίρο, έβαλε τον Πουλακη να πληρώσει 9.000€ πρόστιμο για να μπορεί να κατεβει υποψήφιος , εξαφάνισε Μαργετη, Γκινοσατη, Κουτσο μαρκου στις προηγούμενες εκλογές.
    Τωρα αφάνισε τον Μητσοτιποτα, Κατραρημαδο, Πακιστανό, Μπακαλισα, Γιαννατο, Φιτρο και δεν ξέρω πόσουι ακόμη θα πεθάνουν μέχρι τις εκλογές.
    Η Κομορα της Καβουροχελωνας τερμάτισε και μάλλον τερμάτισε και η Αννα μαζί της, γιατί έκανε πάλι το ίδιο λάθος με το Σωματειο Εμπορων και αυτήν την δήλωση υποταγής που έγραψε στην Κομορα Καβουροχελωνας.
    Ολο το πολιτικο παιχνίδι, το έχει αυτή εδώ η εφημερίδα, σας άδειασε Ολους, σας έστειλε στον κουβά χαμένα λαχεία.
    οι εποχές αλλαξαν το νέο τρέχει την ώρα που γίνεται. όλοι το έχουμε άμεσα στο τηλέφωνο μας και μοναδική έγκυρη και επίκαιρη εφημερίδα είδηση είναι αυτή εδώ
    Ολα είναι γραμμένα εδώ μέσα, αλλά θέλει γνώσεις υπομονή και επιμονή να τα αποκρυπτογραφήσεις.
    Η Δημοσιογραφος κέρδισε κατά κράτος τα πάντα.
    Το ερώτημα που περιμένει απάντηση είναι πως θα κάνει χρήση την τεράστια δύναμη που έχει?
    Μεχρι τώρα είναι ήρεμη χωρίς εκδικητικές τάσεις, κρατιέται στον χώρο της, η θα πάρουν και αυτείνης τα μυαλά αέρα σαν της νοσοκόμας και θα θέλει να γίνει δήμαρχος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΩΡΗ ΚΑΒΑΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ ΤΙ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ? ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΑΡΑΓΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ?
    ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ
    ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΣΟΥΒΛΑ ΚΡΤΦΤΗΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενημερωτικά το κείμενο αυτό της Ομοσπονδίας είναι γραμμένο από άνθρωπο της Ραφτοπούλου (πρώην γραμματέα .........κλπ).
    Επ' αυτού θέτουμε δυο παρατηρήσεις:
    1) Γιατί δεν τολμούν να ονομάσουν έστω και έναν υπονομευτή τους οι κυρίες της Ομοσπονδίας και να μας πουν και τι ακριβώς τους προσάπτουν για να κρίνουμε κι εμείς ; και
    2) Τους δημόσιους λειτουργούς που γενικώς και αορίστως καταγγέλλουν οι κυρίες της Ομοσπονδίας, σε γενικές γραμμές δεν μπορεί να είναι άλλοι από αυτούς που με τον ένα ή άλλο τρόπο δεν τις καλύπτουν στις παρανομίες. Άρα, εκ των πραγμάτων αυτοί προκύπτει (με βάση όσα έχουν ήδη δημοσιευθεί) ότι είναι οι παρακάτω :
    Ι. Ο Εισαγγελέας για το έγγραφο που τους έστειλε για συμμόρφωση με τον νόμο, με ημερομηνία 2.3.2018
    ΙΙ. Ο Δήμαρχος γιατί έδωσε υπηρεσιακά στοιχεία στον Συμπαραστάτη για έλεγχο κακοδιοίκησης (12.2.2018)
    ΙΙΙ. Ο Συμπαραστάτης γιατί τους ζήτησε (23.2.2018) οικονομικά παραστατικά για την επιχορήγηση που έλαβαν από τον Δήμο και άλλα νομιμοποιητικά στοιχεία που όφειλαν να τηρούν
    IV. Η άνθρωποι της Περιφέρειας Αττικής (υπάλληλοι της Εποπτεύουσας Αρχής) επειδή επίκειται να τους ελέγξουν και ιδίως γιατί έδωσαν στοιχεία των εκκρεμοτήτων τους στον Συμπαραστάτη, από τα αρχεία που τηρούν για τους φορείς της περιοχής.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΘΙΓΟΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ Ή ΘΑ ΤΙΣ ΕΛΕΞΟΥΝ, ΑΡΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ. Έλεος …….
    Κυρία Ραφτοπούλου να τις χαιρόσαστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σε έπιασε η σεμνοτυφία? αυτό το ζώον της ΟΑ που κουβαλούσε βαλίτσες ο πτυχιούχος Αρσακειου δημοτικού γράφει τα κοριτσίστικα ποιηματάκια της Αννας τώρα πήρε προαγωγή σε ειδικός γραμματέας της ΚΟΜΟΡΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Ληστειας και παρανομίας.
      Ο Μητσοαπατεωνας δεν είναι υπεύθυνος που έδωσε χρήμα σε αυτούς τους απατεώνες?
      Οι Ραφτοπουλοι τελείωσαν, τους κρατά η Καβουροχελωνα γερά και πηδάνε όπως διατάζει αυτή.
      Αλλα αυτή την δήλωση αυτοκτονία της Αννας δεν κατάλαβα γιατί την έκανε?
      Οπως δεν καταλαβαίνω αυτά που κάνει η ΚΟΜΟΡΑ, τα παλιά κόλπα τελείωσαν, τους ρωτα ο ανακριτής πια ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

      Διαγραφή
  8. ΚΑΜΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΟΡΑ , Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΣΙΚΕΛΙΑΣ. ΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΡΑΦΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ , ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΜΕΡΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΜΟΡΑ ΣΤΗΝ ΝΑΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΣΙΚΕΛΙΑΣ ΚΟΜΟΡΑ ΝΤΡΑΓΚΕΤΑ ΚΟΖΑ ΝΟΝΟΣΤΡΑ ΜΑΦΙΑ ΑΠΛΑ.. Η ΟΜΕΡΤΑ ΕΣΠΑΣΕ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΥΣ ΕΞΟΡΙΣΤΟΥΣ? ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΛΛΗΛΟΚΑΡΦΩΜΑΤΑ. ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΟΜΑΚΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου