Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Πυροβολισμοί σε πανεπιστήμιο στο Μίσιγκαν - Δύο νεκροί και δύο τραυματίες

Πυροβολισμοί σε πανεπιστήμιο στο Μίσιγκαν - Δύο νεκροί και δύο τραυματίες
Ανθρωποκυνηγητό για αφρικανικής καταγωγής 19χρονο άντρα - «Οπλισμένος και επικίνδυνος» ο δράστης - Η αστυνομία έδωσε τη φωτογραφία του στη δημοσιότηταΑνθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ενός «ένοπλου και επικίνδυνου» άντρα αφρικανικής καταγωγής, έχει εξαπολύσει η αστυνομία στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών, μετά από αναφορές που έλαβε για πυροβολισμούς στο πανεπιστήμιο Central Michigan.










Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν τουλάχιστον δύο άτομα που έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με τραύματα από σφαίρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο τραυματίες κατέληξαν κατά τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο. Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία επιβεβαίωσε τον αριθμό των θυμάτων, διευκρινίζοντας ότι δεν είναι μαθητές.

Άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν από σφαίρες και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για ιατρική βοήθεια.
Η αστυνομία, με ανάρτησή της στο twitter, κάλεσε τους σπουδαστές και τους καθηγητές του πανεπιστημίου να απομακρυνθούν από το σημείο και να μείνουν κλεισμένοι στα δωμάτιά τους, στο κάμπους.

Ο ύποπτος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φορούσε μουσταρδί τζιν παντελόνι και μπλε φούτερ με κουκούλα. Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει το δράστη, ο οποίος είναι 19 ετών και ονομάζεται James Eric Davis Jnr.

Το νέο αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στον τέταρτο όροφο του κτιρίου διαμονής των φοιτητών, στην αίθουσα επισκεπτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία είχε επαφή με τον 19χρονο το προηγούμενο βράδυ, όταν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε τεστ χρήσης ναρκωτικών. Το πρωί αφέθηκε ελεύθερος και λίγες ώρες μετά εισέβαλε στο κάμπους του πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, αφαιρώντας τη ζωή από δύο ανθρώπους.

Ακολουθεί η φωτογραφία του δράστη που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου