Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Η οικογένεια Σουμάχερ ευχαριστεί για τη στήριξη στην περιπέτεια του Μίκαελ

Μια ανακοίνωση από την εκπρόσωπο της οικογένειας που δεν λέει λέξη για την κατάσταση του παγκόσμιου πρωταθλητή Η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους μετά το ατύχημα του Γερμανού πρωταθλητή της F1 στις γαλλικές Άλπεις, τα Χριστούγεννα του 2013.




Η μόνη ανακοίνωση που έκανε για την κατάσταση της υγείας του Σούμι ήταν από την εκπρόσωπο της οικογένειας, την Sabine Kehm, τον Ιούλιο του 2014 όταν ο Μίκαελ Σουμάχερ ξύπνησε μετά από το τεχνητό κώμα στο οποίο βρισκόταν για έξι μήνες και θα μεταφερόταν σε κέντρο αποκατάστασης που είχε δημιουργήσει η ίδια η οικογένεια μέσα στο σπίτι τους στην Γενεύη.


Τώρα, η εκπρόσωπος της οικογένειας ευχαριστήσει όλους εκείνους που έχουν στηρίξει την οικογένεια όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς όμως να λέει κάτι ουσιαστικό για την κατάσταση της υγείας του πρωταθλητή.
«Αυτό που μπορεί να ειπωθεί είναι ότι η οικογένεια εκτιμά πραγματικά την συμπάθεια των οπαδών. Οι άνθρωποι πραγματικά βλέπουν και καταλαβαίνουν (την κατάσταση της υγείας του) ότι δεν πρέπει να μοιράζεται όλο αυτό δημόσια» αναφέρει χαρακτηριστικά η Sabine Kehm.

Η ενημέρωση έρχεται λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η σεζόν του 2018 για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1, την Κυριακή στην Αυστραλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου