Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Πωλούσαν «μαϊμού» καλλυντικά σε... λάθος χώρο!

Οι δυο 38χρονες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία Να βγάλουν μεροκάματο πουλώντας «μαϊμού» καλλυντικά σε ανυποψίαστους πολίτες προσπαθούσαν
δύο 38χρονες Ελληνίδες στο Βόλο, αλλά δεν θα μπορούσαν να κάνουν χειρότερη επιλογή στο σημείο που διάλεξαν να στήσουν τον αυτοσχέδιο πάγκο τους μπροστά στους... ανταγωνιστές τους!






Οι δυο γυναίκες προσπαθούσαν να ψαρέψουν πελάτισσες ανάμεσα σε αυτές που πήγαιναν να ψωνίσουν σε ένα κατάστημα εμπορίας... κανονικών καλλυντικών και, όπως ήταν επόμενο, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης δεν άργησαν να τις πάρουν είδηση! Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και στο σημείο έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι έπιασαν στα πράσα τις δράστιδες.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν 98 τυποποιημένες συσκευασίες διάφορων καλλυντικών που διέθεταν προς πώληση, τα οποία ήταν προϊόντα απομίμησης κι έτσι κατασχέθηκαν. Οι δυο 38χρονες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί σημάτων και περί αθέμιτου ανταγωνισμού, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου