Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ: για την Σύσκεψη Επιχειρηματιών

Αυτό θα διευκολύνει και το έργο του Συμπαραστάτη επειδή ως έχοντας αρμοδιότητα διαμεσολάβησης και για τις τοπικές Επιχειρήσεις (Συμπαραστάτης του Δημότη & της Επιχείρησης, κατ’ άρθρο 77, Ν. 3852/10), διαπιστώνει καθημερινά την έλλειψη συλλογικής εκπροσώπησης στις κοινές υποθέσεις των επαγγελματιών του Δήμου.




Έως σήμερα προσέρχονται σ' αυτόν μεμονωμένοι οι επιχειρηματίες ακόμα και για θέματα που απασχολούν πολλούς μαζί, οπότε αν υπήρχε συλλογική έκφραση - εκπροσώπηση αρκετά θέματα θα υποστηρίζονταν πιο αποτελεσματικά. 

Ο ΣτΔΕ ως ανεξάρτητη Αρχή, δεν επιτρέπεται να παρεμβαίνει στα ζητήματα οργάνωσης και λειτουργίας των κοινωνικών ομάδων, είναι όμως πάντα ανοικτός για κάθε Επιχείρηση και για κάθε εκπρόσωπο/ους επιχειρήσεων ή επιτηδευματιών, σε περίπτωση που αιτηθούν της διαμεσολαβητικής του υποστήριξης σε θέματα τοπικού ενδιαφέροντος που τους αφορούν. 
Σε κάθε περίπτωση καλή επιτυχία στην προσπάθεια συλλογικής έκφρασης επιχειρηματιών και επιτηδευματιών του Δήμου Σ-Α

24.2.2018


7 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ
    ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ "ΤΕΡΤΙΠΙ" ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΨΉΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΥΠΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑΣ - ΤΟΚΟΓΛΥΦΤΗ; ΔΕΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΧΩΡΟ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ (υ.σ.ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ στην οδό Υπαπαντής ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΟΥ ΧΩΡΟΣ σε ολοκληρο το Δήμο). Υποκινήτρια δήθεν ήταν κάποια που δεν τη γνωρίζει ούτε η μαμά της η οποία λέει έστειλε μια επιστολή στην παλαιά πρόεδρο και τη δαιμόνησε για τη κατάσταση που περνά ο κλάδος. Για γέλια και για κλάμματα δηλαδή. Συμπαραστάτη ο κόσμος της Αρτέμιδας μη ρίχνεις το επίπεδο σου ασχολούμενος με τέτοιες μ@λ@κίες. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΙΝΩ>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ πιστεύω οτι η αννούλα θέλει να παίξει πολιτικό παιχνίδι εν όψει δημοτικών εκλογών, αλλά η καημένη και ο μπαμπάς της κάνουν όνειρα απατηλά. Η φιλοδοξία τους τυφλώνει και δεν καταλαβαίνουν ότι επειδή έχουν χρήμα δεν σημαίνει οτι θα μπορέσουν να εξαγοράσουν τους πάντες. Όσο για τον Συμπαραστάτη ελπίζω να το κρατήσει ως εκεί, δηλαδή στη γενική τοποθέτησή του περί αναγκαιότητας έκφρασης των επαγγελματιών, όπως δικαιολογείται από το θεσμικό του ρόλο, γιατί αν εμπλακεί στα παιχνίδια του κάθε υποψηφίου Δημάρχου που θα μας προκύψει, αλίμονό του. Ας κρατήσει λοιπόν τη θέση του μακριά από τις αντιπαραθέσεις και ας μείνει όπως μας έχει συνηθίσει ως αυστηρός και δίκαιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Άννα της Λούτσας πολύ καλά κάνει και τρέχει, οργανώνει να βρει ψηφαλακια, Δήμαρχος ήταν το όνειρο του μπαμπά της και προσπάθησε να το κάνει αληθινό.

    μην χρεώνουμε την ανοησία του μπαμπά της στην Άννα, η Άννα θα πληρώσει τα δικά της λάθη.
    Αυτή η μανία και ζήλια μαζί, που ο χωριαταρος Ραφτοπουλος ήρθε από το χωριό σώγαμπρος και έγινε πλούσιος, δεν θα τιμωρούμε τα παιδιά του.
    Άλλο ο μπαμπάς, άλλο ο γιος του, άλλο η Άννα.
    Η Άννα κρίνεται για όλα, ακόμα και αν αφήνει τον μπαμπά της να ανακατεύεται στην πολιτικη της καριέρα η Άννα έχει την αποτυχία.
    Η Άννα είχε μια και Μοναδική ευκαιρία, έβαλε εκείνον τον σύμβουλο, τον παραμορφωμένο αχθοφόρο της Ο.Α. αυτός έχει τελειώσει εξατάξιο γυμνάσιο, η Άννα και ο μπαμπάς της Πολυτεχνείο. Έβαλαν τον εργάτη να κάνει την επιστημονική δουλεια και τελειωσαν ακόμα και τα όνειρα.
    Οι σύλλογοι, Ομοσπονδία και όλη αυτή η μαφία μέχρι το καλοκαίρι θα έχει χαθεί, που ήταν η βασική δεξαμενή ψήφων της Άννας.
    Η ΑΝΝΑ τελείωσε οριστικά, δύσκολα θα μπει σαν παράταξη, ζήτημα η Άννα να μπει σαν αρχηγός παράταξης.
    Ανύπαρκτη, άοσμη, ταπεινή δούλα του μητσομαρκου, τι όνειρα κάνει? Να αγοράσει ψήφους?

    Όσο για τον Ποθουλακη ανύπαρκτος ήταν έφτασε στο ανώτατο αξίωμα που μπορούσε να φτάσει.
    Οριστικό Τέλος και για αυτόν οι 70 ψήφοι πόσοι να γινουν? 300? αδύνατον, έχει κακό όνομα κακό χαρακτήρα και είναι προκλητικός.
    Πολλοί θα εξαφανιστούν οριστικά από τα Δημοτικά, ποιοι θα έρθουν? Νέοι με άλλα μυαλά, καθαροί αυτοί οι γνωστοί είναι ΟΛΟΙ είναι βρομεροί αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ.ΑΔΙΚΑ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΧΟΛΗ.

      Διαγραφή
    2. ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΝΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.
      ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΕΛΕΝΕΙΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΦΑΚΙΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕ ΟΧΙ Η ΑΝΝΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Η ΑΝΝΑ. ΠΟΙΟΣ ΜΩΡΕ ΤΗΝ ΒΑΡΕΣΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ? ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΑΝΕΙΣ? Η ΑΝΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΟΜΟ?
      Η ΑΝΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΓΙΝΕ Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΧΩΘΕΙ ΔΣ ΦΘΆΡΗΚΕ ΠΟΛΥ ΜΕΣ ΑΤΗΝ 8ΕΤΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ. ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

      ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΣΕ ΟΛΑ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΕΣΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΕΙ ΣΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΙ.

      Διαγραφή
  4. Εγώ πάλι τη βλέπω επόμενη Δημαρχέσσα. Αν διώξει βέβαια το λιμοκοντόρο από κοντά της που δεν τον χωνεύει κανένας στην Αρτεμιδα όλα είναι πιθανά. Τη σήμερον μετρά το χρήμα όλα με αυτό εξαγοράζονται κι όλοι στο τέλος θα πουν ΟΣΚΕΛΝΤΙ στο Τοκογλύφτη. Δυστυχώς όλα μάταια¿¿¿¿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν φτάνουν τα λεφτά που έχει να αγοράσει ούτε καλο αυτοκίνητο. Θα ήτανε Δημαρχεσα από την προηγούμενη αλλα αυτός ο γερος ηλίθιος εργάτης της ΟΑ την έκαψε και θα την κάψει πάλι. Μονη της καλα πάει μόλις γράψει αυτός τα παιδικά την τελειώνει.
      Πάει η Άννα Θιος σχωρεστην για χεσα πάει μονο πια.
      Να κοιτάξει να μαζευτεί τελείωσε το δημαρχηληκι θα τελειώσει και η οικογένεια 45-47 χρονων είναι τερμάτισε.

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου