Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

 
Ήταν 14 χρόνια πριν, λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, όταν οι σταρ του στίβου Κώστας Κεντέρης και Κατερίνα Θάνου και ο προπονητής τους, Χρήστος Τζέκος, πρωταγωνίστησαν στο περίφημο σκάνδαλο με το ντόπινγκ και το τροχαίο που
σηματοδότησε το τέλος της αθλητικής τους καριέρας.




Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αντιντόπινγκ (WADA) επιχειρούσε να υποβάλλει τους δύο πρωταθλητές σε έλεγχο ντόπινγκ, για τρίτη φορά, ωστόσο, κανείς από τους δυο τους, για μια ακόμη φορά, δεν εμφανίστηκε. Με την σχετική διορία να λήγει, οι δύο αθλητές, με την μηχανή του Κεντέρη, κατευθύνονταν στο Ολυμπιακό Χωριό και συνέβη το περίφημο τροχαίο. Και οι τρεις κατηγορήθηκαν για την υπόθεση του δηλωθέντος τροχαίου, με τελική απόφαση να αθωωθούν από το Τριμελές Εφετείο, οι δύο Ολυμπιονίκες και να κριθεί ένοχος ο προπονητής, με ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή, για κατηγορία που αφορούσε κατοχή παράνομων ουσιών, αναγνωρίζοντάς του, ωστόσο, το ελαφρυντικό του πρότερου εντίμου βίου.

Από τότε, ο Κώστας αποφεύγει εντελώς τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ η Κατερίνα κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις, στην τελευταία εκ των οποίων ήταν μαζί με τον πρώην προπονητή! Ο φακός τους απαθανάτισε στην Ιερά Οδό, στην πρεμιέρα των εμφανίσεων του Βασίλη Καρρά, της Καίτης Γαρμπή και του Χρήστου Μενιδιάτη, ενώ στην παρέα τους ήταν και η σύζυγος του πρώην προπονητή, Αναστασία.Δείτε τις φωτογραφίες:



φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου