Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Το δέμα από τον Καναδά περιείχε κάνναβη!

Το δέμα περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 223 γραμμαρίων - Συνελήφθη ένας 24χρονοςΟι πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών για ένα νεαρό
Έλληνα κάτοικο Πάτρας, ανέφεραν ότι διέθετε προς πώληση ναρκωτικά που παραλάμβανε ταχυδρομικώς από άγνωστο προς το παρόν αποστολέα που βρίσκεται στον Καναδά!





Μετά από αξιοποίηση των στοιχείων που είχαν στην κατοχή τους, έφτασαν στα ίχνη του λίγη ώρα μετά την τελευταία του παραλαβή και τον «τσάκωσαν» επ’ αυτοφώρω, την στιγμή που πήγαινε στο σπίτι του έχοντας υπό μάλης το ύποπτο δέμα. Μόλις το άνοιξαν οι άνδρες της Δίωξης, διαπίστωσαν ότι περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 223 γραμμαρίων και πέρασαν χειροπέδες στον 24χρονο.

Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στην κατοικία του νεαρού, βρέθηκε και άλλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 35,5 γραμμαρίων μαζί με έναν πλαστικό τρίφτη και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ κατασχέθηκαν και 45 ευρώ που είχε πάνω του ο 24χρονος ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και του ασκήθηκε δίωξη για εισαγωγή ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου