Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Γνωστός Μεξικανός ηθοποιός κατακρεούργησε σέξι χορεύτρια από την Αργεντινή

Εντοπίστηκε από τις κάμερες ασφαλείας και αναγνωρίστηκε από τρεις υπαλλήλους
Ο 27χρονος φέρεται να πυροβόλησε στο κεφάλι και στο σώμα την 23χρονη και ακολούθως
τη μαχαίρωσε σε πολλά σημείαΑπό πρωταγωνιστής στον κινηματογράφο, πρωταγωνιστής σε υπόθεση δολοφονίας... Στη σύλληψη του 27χρονου ηθοποιού Axel Arenas, για την άγρια δολοφονία μίας 23χρονης χορεύτριας από την Αργεντινή, προχώρησε η αστυνομία στο Μέξικο Σίτι, προκαλώντας σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο της μεγάλης χώρας της Κεντρικής Αμερικής.





Ο 27χρονος φερόμενος ως δολοφόνος...



Ο 27χρονος γνωστός ηθοποιός, με μεγάλους ρόλους σε ταινίες όπως Tremul (Tremulous), La Jaula (The Cage), αλλά και τηλεοπτικές σειρές όπως το Jose Jose, El Principe de la Cancion κατηγορείται ότι αφού πυροβόλησε στο κεφάλι και στο σώμα την εκρηκτική 23χρονη Karen Ailen Grodziski, την κατακρεούργησε με δεκάδες μαχαιριές σε όλα τα σημεία του σώματός της, προκαλώντας ένα φρικιαστικό σκηνικό στο δωμάτιο ξενοδοχείου που βρέθηκε η σορός της.

Η 23χρονη που δολοφονήθηκε άγρια στο δωμάτιο του ξενοδοχείου


Ο Axel Arenas εντοπίστηκε μετά την ανάλυση του οπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου. Ο 27χρονος ηθοποιός εμφανίζεται με ένα σκούτερ, ενώ έγινε αντιληπτός από τουλάχιστον τρεις μάρτυρες, υπαλλήλους του ξενοδοχείου. Κατά την αποχώρησή του, ο ρεσεψιονίστ τον ρώτησε αν αποχωρεί, ώστε να καταγράψει την παρουσία του, ως είθισται με βάση τους κανόνες ασφαλείας που τηρούν οι μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες για τους επισκέπτες.

Λίγη ώρα αργότερα, η 23χρονη από την Αργεντινή βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιό της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου