Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Μετά τις απειλές πέταξε... μπογιά στο σπίτι της!

 
Οι αστυνομικοί τον έπιασαν στα πράσα και στην κατοχή του βρήκαν ένα μαχαίρι με λάμα μήκους εννέα εκατοστών, το οποίο κατασχέθηκε Με δωρεάν... ελαιοχρωματισμό αλλά με λάθος χρώμα «τιμώρησε» μια γυναίκα με την οποία διατηρούσε σχέση αλλά είχαν χωρίσει,
ένας 63χρονος «νταής» στο Βόλο. Μετά τον τρικούβερτο καυγά που είχαν και την ανταλλαγή... «γαλλικών», ο δράστης «έλουσε» το σπίτι της με κόκκινη μπογιά!






Μετά την καταγγελία που έκανε η 67χρονη κατά του 63χρονου πρώην συντρόφου της ότι την εξύβρισε και την απείλησε, στο σπίτι της έφτασαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος οι οποίοι βρήκαν τους τοίχους και την αυλή της γεμάτα από την κόκκινη μπογιά που είχε πετάξει ο άνδρας. Μάλιστα, τον έπιασαν στα πράσα και στην κατοχή του βρήκαν ένα μαχαίρι με λάμα μήκους εννέα εκατοστών, το οποίο κατασχέθηκε.

Ο 63χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο τμήμα, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, παράνομη οπλοκατοχή, απειλή και εξύβριση με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου