Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Κατηγορείται ότι απήγαγε και προσπάθησε να σκοτώσει τέσσερα παιδιά

Έριξε το αυτοκίνητο στο κτίριο ενός μπαρ - Νοσηλεύονται και οι πέντε σε κρίσιμη κατάσταση - Από 9 μηνών έως 9 ετών τα παιδιά
Διένυσε μία απόσταση 250 μιλίων με το αυτοκίνητο και ξαφνικά, δίχως προφανή αιτία, έριξε το αυτοκίνητο που οδηγούσε στο κτίριο ενός μπαρ.




Μέσα στο όχημα μετέφερε τα τέσσερα παιδιά του. Μετά την έρευνα για το περίεργο αυτό περιστατικό, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του πατέρα, ως ύποπτου για απόπειρα δολοφονίας των τεσσάρων παιδιών.


Αρχικά, ο 29χρονος οδηγός συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση και χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ. Ακολούθως, όμως, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας, ενώ ο ίδιος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Τα παιδιά, δύο αγόρια ηλικίας 9 μηνών το ένα και σχεδόν δύο ετών το άλλο και δύο κορίτσια, ηλικίας 7 και εννιά ετών, νοσηλεύονται επίσης σε κρίσιμη κατάσταση με την πρόσκρουση του οχήματος στην παμπ, στο Μπάρνσλεϊ, του South York της Βρετανίας.

Οι υποψίες των αστυνομικών κινήθηκαν όταν μια γυναίκα ανάρτησε αγωνιώδες μήνυμα στο facebook για την εξαφάνιση των τεσσάρων παιδιών της, που πιθανότατα είχε πάρει δίχως την άδειά της ο πρώην σύντροφός της. Η ανάρτηση είχε προηγηθεί του τροχαίου στο Μπάρνσλεϊ, κάτι που αποδεικνύει ότι ο οδηγός είχε κινηθεί βάσει σχεδίου και ότι είχε σκοπό να προκαλέσει μεγάλη ζημιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος Όοουεν Σκοτ, ήταν πατέρας τουλάχιστον των δύο εκ των τεσσάρων παιδιών της Ντάσια Λόγκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου