Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

«H Ροσάουρα απόψε στις 10» - Η Αυλαία Πέφτει ...αυτήν την Κυριακή

«H Ροσάουρα απόψε στις 10» - Η Αυλαία Πέφτει ...αυτήν την Κυριακή
Την Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σπάτων είναι η τελευταία ευκαιρία για να απολαύσετε την καλύτερη θεατρική δουλειά που έχει γίνει στον Δήμο μας!
«H Ροσάουρα απόψε στις 10» του Μάρκο Ντενέβι
Ένα όνειρο που ξεπήδησε από τη φαντασία ενός ονειροπόλου ζωγράφου, μια μορφή που ενσαρκώθηκε από την άσβεστη επιθυμία του για αγάπη, έρωτα.




Μια αιθέρια ύπαρξη που εμφανίζεται ξαφνικά, ένα βράδυ στις δέκα, και αναστατώνει τη ζωή των ενοίκων της πανσιόν "Μαδριλένα".

Πόσο διαφέρει τελικά η ζωή από το όνειρο;

Ένα λογοτεχνικό αριστούργημα του Μάρκο Ντενέβι που μεταφέρεται για πρώτη φορά στο θέατρο, σε διασκευή και σκηνοθεσία του Νίκου Ευσταθιάδη.
Σκηνοθεσία ταινίας μικρού μήκους Στέφανος Κατής.

"Η Ροσάουρα εμφανίστηκε ξαφνικά, ένα βράδυ στις δέκα, και αναστάτωσε την ήρεμη καθημερινότητα των ενοίκων της πανσιόν «Μαδριλένα», κυρίως όμως λειτούργησε καταλυτικά, αλλάζοντας ριζικά τη σχεδόν αδιάφορη μέχρι τότε ζωή του Καμίλο Κανεγάτο, ενός κακόμοιρου ανθρωπάκου που όλοι νόμιζαν πως ήταν μνηστήρας της.
Με το πρόσχημα της διαλεύκανσης ενός φόνου, μέσα από τις διαφορετικές καταθέσεις των μαρτύρων, που αποτελούν ταυτόχρονα τις διαφορετικές ερμηνείες της πραγματικότητας....."

Ελάτε να λύσουμε μαζί το μυστήριο.....!!

Με αγάπη και έμπνευση,

Θεατρικό Εργαστήρι Σπατών
"Σκηνοβάτες"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου