Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Οικογένεια βρήκε το μεγαλύτερο δημητριακό και το πουλά για 1.000 λίρες στο ebay!

Οικογένεια βρήκε το μεγαλύτερο δημητριακό και το πουλά για 1.000 λίρες στο ebay!
Ο 44χρονος Στίβεν άνοιξε ένα κουτί από γνωστή εταιρεία για να βάλει πρωινό στον 9χρονο γιο του, αλλά δεν γνώριζε τι κρυβόταν μέσα...
Κέρδος... Μία λέξη «κλειδί» για την εποχή μας. Κανόνας; Κανένας. Η επιδίωξη του κέρδους αποτελεί αυτοσκοπό για τη λογική του 21ου αιώνα, ιδιαίτερα την εποχή που ανέτειλε, με τον Ντόναλντ Τραμπ στο «τιμόνι» της υπερδύναμης των Ηνωμένων Πολιτειών.




Μία παράμετρος της φιλοσοφίας του «κέρδους», είναι η «αξιοποίηση της ευκαιρίας». Μία οικογένεια στη Βρετανία απέδειξε ότι όχι μόνο διαθέτει εμπορικό δαιμόνιο, αλλά κάτι πολύ περισσότερο. Ο μικρός γιος, λοιπόν, βρήκε το μεγαλύτερο... δημητριακό και έσπευσε να το αξιοποιήσει, καθώς το πουλά στο eBay έναντι 1.000 λιρών!



Όλα ξεκίνησαν όταν ο 44χρονος Στίβεν, άνοιξε ένα πακέτο δημητριακών, προκειμένου να απολαύσει το πρωινό του γεύμα, μαζί με τον 9χρονο γιο του Όσκαρ. Όπως έγειρε το κουτί, στο πιάτο του έπεσε ένα κομμάτι κορνφλέικς, το οποίο είχε το μέγεθος της... χούφτας του!

Το κομμάτι είχε μήκος 14 εκατοστά και εύλογα προκάλεσε το ενδιαφέρον όλων των μελών της οικογένειας. Μετά από... οικογενειακό συμβούλιο που έλαβε χώρα, αποφασίστηκε να μην καταναλωθεί το κομμάτι, αλλά να το... προστατέψουν και να το βάλουν στη γνωστή ιστοσελίδα πωλήσεων, ζητώντας το ποσό των 1.000 λιρών.

Προφανώς αναζητούν κάποιον συλλέκτη, καθώς παράξενα αντικείμενα σαν αυτό, γίνονται ανάρπαστα στις μέρες μας. Κέρδος, λοιπόν, με κάθε τρόπο. Βέβαια, ίσως να τους ζητήσει... ποσοστά η εταιρεία! Αυτό θα ήταν ακόμη πιο... περίεργο, αλλά σε κάθε περίπτωση, ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου