Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

B. Πιστικίδης: Έφθασε η ώρα της αλλαγής στη θέση του δημάρχου

Είδηση έβγαλε ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κος Βασίλης Πιστικίδης στο πλαίσιο του σύντομου χαιρετισμού του κατά την διάρκεια της εκδήλωσης της κοπής της πίτας του Συλλόγου «Ενότητα» Διασταύρωσης που έγινε σήμερα το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αναλήψεως.

Ο κος Πιστικίδης μεταξύ άλλων ανέφερε και για την διάδοχη κατάσταση στον Δήμο της Ραφήνας λέγοντας αυτό που όλοι γνωρίζουμε αλλά δεν ξέρουμε το πότε και το πως θα γίνει. Ο δήμαρχος ανέφερε πάντως πως «Εντός της προσεχούς εβδομάδας εβδομάδα θα ξεκινήσει η διαδικασία, με την οποία θα γίνει και η αλλαγή δημάρχου από εκείνον στον Βαγγ.
Μπουρνού».




Συνεπώς και μετά τα λεγόμενα του δημάρχου, αναμένονται εξελίξεις από Δευτέρα, κάτι που προκαλεί το ενδιαφέρον πολλών δημοτών και όχι μόνο.
Και αν για τη θέση του δημάρχου όλοι μας ξέρουμε πως ο Βαγγ. Μπουρνούς μετά και την παραίτηση του Βασ. Πιστικίδη θα αναλάβει να διοικήσει τον Δήμο στο δεύτερο μισό της κοινής τους θητείας, αυτό που θεωρούμε ότι έχει ενδιαφέρον είναι να δούμε και ποιοι θα είναι οι αντιδήμαρχοι που θα αλλάξουν ή που θα αναλάβουν τα νέα τους καθήκοντα. Ίδωμεν…
Προηγουμένως ο Βασίλης Πιστικίδης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους δημότες για την εμπιστοσύνη τους και την στήριξη που παρείχαν στη δημοτική αρχή , κατά τη διάρκεια των δυόμιση χρόνων της θητείας του.
Στον χαιρετισμό του πάντως όταν ανέβηκε στο βήμα τόνισε ακόμα πως «Μετά από δυόμιση χρόνια, θεωρώ ότι οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που μας πίστεψαν και μας στήριξαν. Πιστεύω πως δεν τους διαψεύσαμε».
«Κινηθήκαμε σε δύο άξονες. Ο πρώτος ήταν αυτός της καθημερινότητας και ο δεύτερος ήταν οι βάσεις που πρέπει να μπουν για να μπορέσει ο τόπος μας, να βαδίσει προς το μέλλον με όσες το δυνατόν καλύτερες προοπτικές» συμπλήρωσε ο κος Πιστικίδης.
Για το μέλλον αλλά και για τα έργα που έγιναν στον δήμο από την ημέρα της ανάληψής τους, εκτός από τις ευχαριστίες, μίλησε και ο Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του δημάρχου. Μετα τα σημερινά δεδομένα ίσως ήταν και η τελευταία του ομιλία από την θέση του αντιδημάρχου.

www.irafina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου