Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και στο Υπ. Οικονομικών για το πρόβλημα 72 οικογενειών

Συνεχίζοντας τις προσπάθειες για την επίλυση του χρόνιου κοινωνικού προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι 72 οικογένειες στο Γεροτσακούλι Νέας Μάκρης, ο Πρόεδρος του
Συλλόγου Νικόλαος Σοφιανόπουλος και ο Γραμματέας του Λευτέρης Σοφιανόπουλος, συνοδευόμενοι από τον τ. Αντιδήμαρχο Νέας Μάκρης - Τοπογράφο Μηχανικό Βασίλη Κουλουμπή και τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ δικηγόρο – δημ. Σύμβουλο Μαραθώνα Νίκο Χατζηγιάννη, πραγματοποίησαν διήμερο επισκέψεων στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και στο Υπ. Οικονομικών. 




Συγκεκριμένα, στις 4-11-2015 επισκέφθηκαν την Ελληνική Βουλή όπου είχαν δίωρη συνάντηση – συνεργασία με την Νομική Υπηρεσία της Αντιπροεδρίας της Κυβέρνησης, την Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδος του ΣΥΡΙΖΑ και τοπ. μηχανικό κ. Αφροδίτη Θεοπεκτάτου και τον Βουλευτή Αττικής Γιώργο Πάντζα. 
Στις 6-11-2015 ακολούθησε συνάντηση και σύσκεψη με την πολιτική ηγεσία του Υπ. Οικονομικών υπό τον Γεν. Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας κ. Νικος Ματσαγγος και το επιτελείο του. 
Και στις δύο αυτές πολύωρες συναντήσεις ενημερώθηκαν όλοι οι κυβερνητικοί παράγοντες για το χρόνιο πρόβλημα που βασανίζει τους κατοίκους και δρομολογήθηκε η διαδικασία επίλυσής του και ο οριστικός απεγκλωβισμός των κατοίκων από την κατάσταση ομηρείας που τους έχει επιβάλει για δεκαετίες η Εκκλησία. 
Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους Βουλευτές Γιώργο Πάντζα και Αφροδίτη Θεοπεκτάτου για την αμέριστη συμπαράστασή τους καθώς και τους Βασίλη Κουλουμπή και Νίκο Χατζηγιάννη που επί σειρά ετών στέκονται δίπλα στον αγώνα των κατοίκων για την διευθέτηση του θέματος. 
Ο αγώνας μας είναι δύσκολος αλλά με πίστη στο δίκαιο και επιμονή βρισκόμαστε πλέον κοντά στην λύση του προβλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου