Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Αρτέμιδα - Δημήτρης Μάρκου, ένας Δήμαρχος υπερασπιστής Αυθαιρεσίας

Πρώτη δημοσίευση: 30.10.15
Ο δήμαρχος της απάτης και της αυθαιρεσίας ξεκίνησε την καριέρα του επιτέλους με πρόβα τζενεράλε την σύλληψη του και τη μεταγωγή του στον Εισαγγελέα με αυτόφορη διαδικασία.
Πρόκειται, τελικά, για ένα ξεχασμένο ανθρωπάκι με πρακτικές και πολιτικές του 1950 που χρησιμοποιεί παράνομα και καταχρηστικά, όπως συνηθίζει τον ένα χρόνο της θητείας του, το αξίωμα του σαν δήμαρχος κατά το δοκούν.
Σήμερα διέταξε τους χειριστές των μηχανημάτων του Δήμου Σπάτων, Αρτέμιδος να μπλοκάρουν το δρόμο για να μην μπορούν, δήθεν, τα μηχανήματα  της Αποκεντρωμένης να πάνε να εκτελέσουν μία τελεσίδικη απόφαση. 




Ποια ήταν η απόφαση; 
Να κατεδαφιστεί ένα αυθαίρετο εξοχικό που χτίστηκε εντελώς παράνομα μέσα σε δασική περιοχή. Αυτό το εξοχικό μαζί με άλλα 15-20 άτυχα, που δεν είχαν εκείνη την εποχή πολιτικό μέσον, έχουν τελεσίδικη απόφαση ότι πρέπει να κατεδαφιστούν. 
Από μία πλευρά αυτό είναι άδικο! Χιλιάδες είναι τα παρόμοια στην ευρεία περιοχή της Αρτέμιδας, ακόμα και του στελέχους -παντός καιρού και κάθε δημοτικής αρχής οικονομικής κουμανταδόρου- που είναι χτισμένο προκλητικά αυθαίρετα με πισίνα μέσα στο ρέμα. Αλλά όταν έχεις τον κατάλληλο προστάτη και τα χρήματα να το κάνει να φαίνεται νόμιμο δεν κινδυνεύεις με κατεδάφιση. 
Αλλά ας πάμε στην ουσία του θέματος! Ποια είναι αυτή η ουσία του θέματος; 
Αυτή η ενέργεια του δήμαρχου, σκέτη και μόνη της, είναι πάρα πολύ κοινωνικά ανθρώπινη ακόμα και ηρωική! 
Μόνο που το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει βαθύ παρελθόν στην απάτη και στα ψέματα. 
Μιλάμε για τον δήμαρχο της αυθαιρεσίας και της απάτης. Και το λέω αυτό γιατί το καλοκαίρι, αντίστοιχα, δεν έβαλε τα μηχανήματα του δήμου να ξηλώσει όλα τα αυθαίρετα ομπρελοκαθίσματα που ενοχλούσαν το 95% των δημοτών -το υπόλοιπο 5% ήταν ο δήμαρχος και η συμμορία του που είχαν τεράστιο οικονομικό όφελος. Αντίθετα,  έτρεξε μέσα στον Δεκαπενταύγουστο, με τον πολιτικό του σύντροφο Ποθουλάκη και την βολεμένη (οικονομικά) Λία, στον εισαγγελέα υπηρεσίας για να πάρει άδεια να κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει. Τώρα που ήρθε ο εισαγγελέας με τελεσίδικη απόφαση να εκτελέσει αυτό που διατάζει ο νόμος, ο "κακοποιός αυτοκράτορ" αποφασίζει και διατάζει να επιβάλει τον δικό ου νόμο.
Την δικαστική απόφαση δεν μπορώ να κρίνω αν είναι δίκαιη η άδικη- είναι όμως απόφαση δικαστηρίου του Ελληνικού κράτους και εκτελείται εν ονόματι του Ελληνικού λαού.
Και βγαίνει ο κατσικοκλέφτης, ο ψεύτης και ο απατεώνας κωλοτούμπας, πολιτικός νάνος να εκμεταλλευθεί την γενική κοινωνική ευαισθησία για μια κατεδάφιση. 
Ο Δημήτρης Μάρκου μπορεί να είναι πολιτικός νάνος και ανόητος, δεν είμαστε όμως και όλοι εμείς! Στις 12:00 το μεσημέρι πρόλαβε κι έβγαλε, ο ήρωας, Δελτίο Τύπου που πρόλαβε και το έστειλε με email σε όλους ότι τον συνέλαβαν. Δηλαδή ήταν εντελώς στημένο. Είχε γράψει και το Δελτίο Τύπου και ήταν άψογα οργανωμένος, όπως νόμιζε ο "νάνος" Δημήτρης Μάρκου ότι όλοι "θα το φάμε αμάσητο". 
Όμως για κακή του τύχη, δεν πήγαν όλα όπως τα έχει σχεδιάσει. Δεν πρόλαβε τον εισαγγελέα υπηρεσίας, παρόλο που έτρεξε όσο μπορούσε για να καταφέρει να κοιμηθεί το βράδυ στο σπίτι του. Παρόλα αυτά, αντί να γυρίσει να κλειδωθεί στο μπουντρούμι του Αστυνομικού Τμήματος της Αρτέμιδος -όπως έγινε με εκείνη την ατυχή ρεπόρτερ αυτού του μπλογκ (μια σύλληψη που, τελικά, μας στέρησε το σόου των Δημοτικών Συμβουλίων και μπορούν άνετα να αλωνίζουν...) δεν πήγε ούτε καν στο αστυνομικό τμήμα Σπάτα που είναι δήμαρχος- επέλεξε να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα του Γέρακα που είναι δίπλα στο σπίτι του.

Υ.Γ.1. Και μια βλακώδης ερώτηση: Τότε που είχε πάει με το πολιτικό του συμπαραστάτη, τον Ποθουλάκη, στον εισαγγελέα αν έβγαινε Εισαγγελική Εντολή να γκρεμιστούν και να καθαρίσουν όλες οι παραλίες από τις αυθαιρεσίες που βιώσαμε το καλοκαίρι, θα έβαζε πάλι τα μηχανήματα του δήμου να αποτρέψουν την καταστροφή της τσέπης του;

Υ.Γ.2. Η απάτη και το έργο δεν τελείωσε. Σήμερα, 30 του μηνός, ο ψευτοδήμαρχος θα είναι στα δικαστήρια και υπάρχει λόγος που πρέπει να είναι στα δικαστήρια για να μην είναι στην περιοχή αύριο. Επιφυλάσσομαι αύριο να σας γράψω σχετικά.
Πολλοί νομίζετε ότι απλά είναι προκατειλημμένος με τον ανίκανο δήμαρχο. Δεν είναι έτσι. Απλά γνωρίζω τι εγκλήματα κάνει κάθε μέρα και θα τι κάνει και μέχρι να τον αποσύρει από την κυκλοφορία η δικαιοσύνη, που την αγνοεί τόσο επιδεικτικά.

26 σχόλια:

  1. ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΣ - ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίσυφος.... Ανθρωπάκι της συμφοράς! !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4000 φτωχοί άνθρωποι που πλήρωναν τα πάντα ΕΝΦΙΑ, φόρους αλλά δεν τους έβαζαν στο Σχέδιο Πόλης πρέπει να τους γκρεμίσουν τα σπίτια επειδή το θέλουν ο Τσίπρας και ο οπαδός του Σίσυφος για να την σπάσει στον δήμαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΥΤΕ 200 ΣΠΙΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΕΠΕΚΤΙΝΑΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΑΤΡΑΧΙΝΑ.Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

      Διαγραφή
  4. Πω πω ! Τελικά ειναι απίστευτο το πόσο τραγικός εισαι wannabe δημοσιογράφε. Η διαστρέβλωση της είδησης αποκτάει άλλη διάσταση με την πένα σου ! Χαραμίζεσαι ! Θα μπορούσες να είσαι το δεξι χέρι του Στάλιν η του Χίτλερ, αλλα δυστυχώς για εσένα οι πρακτικές σου δεν ανήκουν στην εποχή που ζούμε. Ατύχησες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δήμαρχος εκανε ουσιαστικά μια σωστη κίνηση καθως δεν του εμενε τιποτα αλλο γιατι αμα γινονταν η κατεδαφιση θα ηταν ο μοναδικος Δημαρχος που θα του καταδαφιζαν σπιτι γιατι οι ομοροι Δημοι και Δημαρχοι την γλίτωσαν ολοι. Αν και αυτος έκανε αυτό που έπρεπε αυτό που λυπει ιδιαίτερα ειναι ελαχιστη συμμετοχη πολιτων και κυριως δημοτικων και τοπικων συμβουλων στον αγωνα κατα των κατεδαφίσεων. Απο μια δημοτική αρχή με 34 δημοτικους και τοπικους συμβουλους με 100 υποψηφιους μελη της παραταξης βρεθηκαν εκει καμμια δεκαρια έως δεκαπεντε ατομα και οι περισσοτεροι απο τα Σπατα. Απο τους φορεις, συλλογους και την Ομοσπονδια που αριθμούν θεωρητικα εκατονταδες μελη μόνο καμμια δεκαπενταριά και αυτοί. Απο την Αρτεμιδα μια περιοχή 30000 κατοικων ηταν δεν ηταν 30 ατομα. Αδιαψευστος μαρτυρας οι φωτογραφίες που εβγαλαν. Στην Ευελπιδων ηταν δεν ηταν 7-8 άτομα. Αυτο δειχνει οτι η δημοτικη αρχη και ιδιαιτερα οι συμβουλοι της Αρτεμιδας δεν μπορουν να κοινητιποιησουν κοσμο το ιδιο προβλημα εχουν οι συλλογοι και η Ομοσπονδια. Με αυτά τα χάλια καά εκανε ο Δήμαρχος και πηγε ο ανθρωπος μεσα μηπως και αγωνιζωμενος σωσει κατι. Σημερα κιόλας που βγηκε πρεπει να δει γιατι ο κοσμος δεν κοινοποιηθηκε γιατι ηταν ελαχιστοι διπλα του κατι φταει. Ερχονται δυσκολα μπροστα εαν ο κοσμος και συμβουλοι του εχουν γυρισει την πλατη εχουμε προβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΙΡΟΥΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΟΥΣ.Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΡΑΥΡΩΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΔΗΘΕΝ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΑΦΙΣΤΕΩΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΑΣ ΒΑΤΡΑΧΙΝΑΣ.ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΤΗΣ ΒΑΤΡΑΧΙΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΟΧΟΧΟΧΟ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ Χ.Α. ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΗ-ΒΡΩΜΙΑΡΗ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΦΥΛΑΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΙΚΟ ΓΚΟΤΖΙΛΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΝ ΓΚΟΤΖΙΛΑ.Ο ΓΚΟΤΖΙΛΑ ΠΗΡΕ 1000€ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΙ 1000€ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ.Ο ΓΚΟΤΖΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ PAY ROLL ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ,ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΑΙ 100-200€.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. To mualo sou einai teleios diestrameno!!!!!
    Giati eisai o monos pou grafei kai apantaei arnitika gia na ipostiriksei auti ti dumosieusei tou kolou. Se diavazame alla exeis katantisi aidia. M@@@@@ ante g@@@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αρχηγε εσει που γραφεις με κεφαλαια μαθε οτι η διευθινση ηλεκτρονικου εγγληματος κατι ψαχνει στην συγγεκριμενη ιστοσελιδα φιλε μου λυπαμε ευχομε για σενα να μην ειναι πολυ αργα ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ Δ. Σ. ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαννης και 40 ληστες1 Νοεμβρίου 2015 στις 7:24 μ.μ.

      Ασε ρε ΤΟΥΝΤΑ αλητη μαζι με την κουδουνατη τις απειλες και τις μαγκιες και πες μας γιατι κλεισατε μουλωχτα το Πνευματικο Κεντρο Μπεκα? Σε αυτα τα εγκληματα που κανεις να απαντας οχι να προσπαθεις να κλεισεις τα στοματα αυτων που σε κραζουν γιατι εισαι λαμογιο.

      Διαγραφή
    2. δεν εχω καταλάβει ακόμα το μένος του μπλογκ για τον Δήμαρχο.....
      κάτι δεν πάει καλά.

      Διαγραφή
    3. Αφου δεν μιλαει κανεις Αντιπολιτευση δεν υπαρχει ΛΗΣΤΗΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ειναι ο Δημαρχος,η Δημοτικη Αρχη λειτουργει σαν συμμορια εγκληματικη βρηκε το μπλογκακι τον χωρο να τσακισει τον Ληστη δημαρχο κ την συμμορια του.Ετσι ειναι τα πραγματα ελειψει καθε ειδους σοβαρης Θεσμικης Αντιπολιτευσεως εχει γινει το μοναδικο Οργανο που τσακιζει καθε αυθαιρεσια της ληστρικης συμμοριας.Ο τεμπελης ανικανος ηθελε να γινει Δημαρχος το μπλογκ τσακισε τον Κατσαλιρο ο Τεμπελης το ηξερε κ δεν εμαθε απο το τσακισμα Κατσαλιρου,τωρα κανει πολυ πολυ χειροτερα απο καθε ληστη δημαρχο θα αφησει την ευκαιρια που του δινει καθε ωρα και στιγμη ο ανοητος βλακας δημαρχος-ληστης να εχει μεγαλη αναγνωσιμοτητα και να το παιζει προστατης των αδυνατων αφου οι θεσμικοι αποφασισαν να ειναι ληστρικες συμμοριες

      Διαγραφή
  13. ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ.ΑΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ 50 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ 50 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΤΟΥΝΤΑΣ ΠΟΙΟΝ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΑΝΤΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙΑΛΗΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ.ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΑΛΛΑ Η ΣΑΠΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ?ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΦΟΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΑ.ΟΥΣΤ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΗΤΑΡΑ ΚΛΕΦΤΗ ΛΩΠΟΔΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΩ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ;;;;
      ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ......ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ .....
      ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ...
      ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ..

      Διαγραφή
  14. ΕΓΩ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΩ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ?ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?ΕΓΩ ΕΦΑΓΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΗΦΗ?ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ?ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ,ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΠΕΚΑΣ?ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ?ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟΧΟ 10ΕΤΙΑΣ Κ ΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ-ΑΡΠΑΧΤΗ.Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ-ΛΗΣΤΗΣ-ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ Κ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΟΧΙ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΡΗΚΕΣ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣ Κ ΕΣΥ ΚΑΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ.

      Διαγραφή
    2. Κε ΝΙΚΟ.....ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!!

      Διαγραφή
  15. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΦΡΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΛΟΥΤΣΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ? ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΕΣ? ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝΟΗΤΕ ΒΛΑΚΑ ΚΟΛΟΣΟΥΡΤΗ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.1ον ΤΑ ΟΙΚΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΔΩ Κ 20ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ ΣΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΠΙΝΙΑΡΗ Κ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΔΛΔ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΔΛΔ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΣΛΙΟ ΣΠΙΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΗ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΚΑΡΑΦΛΗ ΜΑΙΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ?2ον ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΥΠΗΡΧΑΝΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΟΔΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Κ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΗΧ/ΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΗΤΟΣ,ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΛΑΜΟΓΙΟ,ΒΛΑΚΑΣ,ΑΝΑΟΗΤΟΣ,ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΕΔΩ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ Κ ΣΤΑΘΜΑ? Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ Κ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΛΗΣΤΗΣ ΨΕΥΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΜΗΧ/ΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Κ ΕΙΧΕ ΞΗΛΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΠΡΕΛΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΚΤ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΝ ΛΕΜΕ ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΕΣΤΩ ΛΕΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΘΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧ/ΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Κ ΔΗΘΕΝ Κ ΤΑΧΑΤΕΣ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ ΜΗΧ/ΤΑ ΕΧΕΙ 500 ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑ/ΜΑ ΣΤΟ ΚΤΙΣΜΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΟΥΡΣΕΣ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΤΟ ΦΤΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΡΠΥΣΤΡΙΕΣ ΤΟΣΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΕΙΝΑΙ.Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΛΙΓΔΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΔΙ ΨΕΥΤΗΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΜΗΧ/ΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Κ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟΣ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΠΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΑΛΛΑ ΑΡΠΑΞΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Κ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΛΑΟΦΙΛΗΣ Κ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ Κ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΒΑΤΡΑΧΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΝΗΣ.ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΤΡΕΞΑΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΑΜΕ Κ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ Η ΒΑΤΡΑΧΙΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΣΕ 20 ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ? ΕΠΙΕΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου