Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Άρτεμις - NOMIMOTHTA THΣ ONOMAZOMENHΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

Στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Αρτέμιδος ο κ. Π.Λάμπρου κατέθεσε το θέμα, προ ημερησίας διάταξης: «NOMIMOTHTA THΣ ONOMAZOMENHΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ» σας παραθέτουμε το κείμενο ακριβώς όπως το ανέλυσε:
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχω και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο έχω βάσιμες υποψίες περί της νομιμότητας της ονομαζόμενης ομοσπονδίας  συλλόγων  Αρτέμιδος. Τα στοιχεία αυτά είναι τα εξής: 
  1. Η επιστολή Ιντζιπέογλου που αποδεικνύει ότι η αρχική Ομοσπονδία Συλλόγων Αρτέμιδος είναι σε αδράνεια.
  2. Η σημερινή ονομαζόμενη "Ομοσπονδία Συλλόγων Αρτέμιδος"  δεν είναι η συνέχεια της αρχικής ομοσπονδίας, διότι έκανε αυθαίρετη έναρξη  χωρίς της διαδικασίες που προβλέπει ο αστικός κώδικας.
  3. Η σφραγίδα που χρησιμοποιούν είναι διαφορετική από την γνήσια (παραποίηση)
  4. Δεν έχει γίνει παράδοση βιβλίων όπως  προβλέπει ο αστικός κώδικας αλλά αυθαίρετη έναρξη δράσης με το καταστατικό Νο. 365/11-5-84 που ανήκει στην αρχική ομοσπονδία και μάλιστα την 03-11-2013 έγινε γενική συνέλευση με θέμα την  τροποποίηση του καταστατικού.
  5. Δεν έχει γίνει καμία δημοσίευση τροποποίησης στο πρωτοδικείο σχετικά με  την επανέναρξη της. (Υπάρχει ΜΟΝΟ μια εγγραφή, σύμφωνα με το πιστοποιητικό του Πρωτοδικείου, αυτή της έναρξης της αρχικής Ομοσπονδίας το 1984)
  6. Υπάρχουν μέλη συλλόγων χωρίς νομιμοποίηση  κατόπιν γενικών συνελεύσεων εκπροσωπούνται στην ονομαζόμενη ομοσπονδία.
  7. Εκπρόσωπος συλλόγου  που κατέχει την θέση του γραμματέα της ομοσπονδίας θα έπρεπε να έχει αντικατασταθεί λόγω διαγραφής του από μέλος  του συλλόγου «Γαλήνης» και όχι να εξακολουθεί να παραμένει στην θέση του.
                                                                       ΖΗΤΩ
  1. Την παρουσίαση εκ μέρους της ονομαζόμενης Ομοσπονδίας Συλλόγων Αρτέμιδος την εντολή έναρξης από το πρωτοδικείο όπως ορίζει ο αστικός κώδικας.
  2. Εάν δεν προσκομισθούν όλα τα στοιχεία νόμιμης έναρξης και σύστασης του Δ.Σ. (εντός 10 ημερών) τότε να γίνει:
  • Αναγνώριση ως μη νόμιμης ομοσπονδίας και αναστολή εκπροσώπησης της στα όργανα του δήμου και σε όσες διαδικασίες συμμετέχει.
  • Άμεση αφαίρεση του δικαιώματος χρήσης της δημοτικής βιβλιοθήκης ως στέγαση των γραφείων της.
  • Διαγραφή εκπροσώπων από την επιτροπή διαβούλευσης λόγω μη νομιμότητος .

Ευχαριστώ

7 σχόλια:

  1. Ο Κος Λάμπρου,ναί μωρέ ΑΥΤΟΣ ο Κάνω τα Πάντα (Διασώστησμαν.ΕΟΜΑΚμαν,Σουβλακερμαν,Ποδηλατάρχηςμαν,ΔημτικοσΣύμβουλοςμαν,και τι άλλο ΣουπερΝτουπερμαν) πήγε την καραμπινάτη Πλαστογραφία,Απάτη,Αντιποιήση Αρχης,δεν ξέρω τι άλλο θα προσθέση ο Εισαγγελεας στο Τοπικό Συμ. Λούτσας,με τον Μπαλωπιττα Πρόεδρο,τον πληγωμένο Ρήγα που του "έφαγε " την προεδρεια ο Μπαλωπίττας,που δεν βάζει ούτε Αντιπρόεδρο οπως είναι υποχρεωμενος να κανεί,αλλά δεν τον αφήνει Ο ΛΟΥΙ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ.Όπως είχε τα χαρτάκια του,πήγαινε πρώτα στον εισαγγελέα,και μετά πήγαινε στο Τοπικό,απλά να ενημερώση,οτι αυτά εγώ τα εδωσα στην Δικαιοσύνη.Αν ειναι σωστά φτιαγμένα,δεν έχεται να φοβάστε Τίποτα,αν Όχι θα το κρίνει η Δικαιοσύνη.Αλλά δεν το έκανε ετσι γιατι ακόμα δεν έχουν σχηματισθεί οι νέες αγέλες,συμμορίες.Ολοι μισούν Ολους τους Αλλους και θέλουν να πάνε με την συμμορία,που εχει περισότερες πιθανότητες να ειναι η επόμενη Δημοτική Αρχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπόγια έχεις πολύ χιουμορ , ξερεις από πένα , μη κρύβεσαι άλλο . Απλά μια ερώτηση ο Λάμπρου μίλησε υπεύθυνα στο Τοπικό οι άλλοι που γρυλίζανε τι θέλανε να πούνε? Αυτή είναι η "Δημοκρατία τους", απειλές, ψευτομαγκιές και τραμπουκισμοί. Θέλεις δε θέλεις η "Ομοσπονδία δεν είναι ΝΟΜΙΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ¨Μπόγια η Προεδρίνα που είναι ? δεν ασχολείται με το πόπολο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Άννα;,η Άννούλα;με Λουδοβίκο Δημαρχίδι, το σκέφτεται ποιο ρόλο να παίξει; ΑΝΝΑ η Αυστριακή;,
      ή ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ Αντουανέτα;Μεγάλο δίλλημα,για τσόκαρα….

      Διαγραφή
  4. Eχει ομολογηθει απο την ιδια την εκπροσωπο της Ομοσπονδιας.ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ.Ως εκ τουτου ,Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ,δεν ειναι νομιμη για μια σειρα θεματων που αναφερει λεπτομερως ο κ Λαμπρου.Δεν με ενδιαφερει ΜΙΑ γιατι το κανει.Μπορει να ειναι εραστης της νομιμοτητας ,η αποτυχων υποψηφιος γαμπρος.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.Σημασια εχει οτι αυτα που λεει ειναι ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ.Το μονο που εχει να κανει η ομοσπονδια ειναι να φερει τα εγγραφα που της ζητουνται.Αν δεν τα εχει, ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ.ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΕΣ.Ας μην την πατουσαν την μπανανοφλουδα,ας εδειχναν σοβαροτητα,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.Εξ αλλου οι κουκλες δεν κλαινε ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.Δεν χρειαζονται Μπογια στοιχειωδη αξιοπρεπεια χρειαζονται μπας και ζωντανεψουν οι κουκλες και φερθουν σαν ανθρωποι οχι ΣΑΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ.Κακως τοποθετειτε το θεμα στον Λαμπρου.Τ ο θεμα δεν ειναι τι ειναι ο Λαμπρου,που στο κατω κατω, ουτε διαμερισμα του δωσαμε ουτε ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ(ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ )ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΑΜΕ)Το να ασχολεισθε με τον Λαμπρου ειναι ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ.ΕΓΩ ΖΗΤΑΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ δεν σας κανω?Ο ΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ γιατι ειναι δημοσιο θεμα νομιμοτητας. ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ.Εδω ο Λαμπρου εκει ο Ιντζεπεογλου και απο πισω ο Βλαχος.ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ ΜΕ ΔΑΥΤΟ στελνοντας διαφορες αγραμματες που σας ρεζιλευουν για να θολωνετε τα νερα.και να ασχολουμαστε με αυτες.Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑ.ΟΠΟΥ ΠΑΤΣΑΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ,ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ.ΤΩΡΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ Π@Π@ΡΙ@Σ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΔΩ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΤΡΑΧΟΜΑΤΑ,ΕΙΝΑΙ "ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και γιατι δεν της αγοραζει ενα δημαρχειο?Ειναι πιο ακριβο το κουκλοσπιτο δημαρχειο απο το κουκλοσπιτο Ομοσπονδια?ΟΙ ΕΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΑ.Ασχολουνται με μεγαρα τυπου Ακη και δεν προλαβαινουν,σιγα μην ασχοληθουν με Ναπολεοντες και Αντουανεττες των ΑΠΟΚΡΕΩ.ΑΝΘΥΠΟΠΛΗΜΕΛΗΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ,τα λεφτα ειναι αλλου μαγκες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου