Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ηλίας Βλάχος - Εντυπώσεις από την συνέντευξη Τύπου

  1. Μου έκανε εντύπωση στην παρουσίαση στα ΜΜΕ όταν ο ΣΚΑΙ έκλεισε της κάμερες, τότε ο παρουσιαστής αντιδήμαρχος Μαργέτης, είπε τέλος οι ερωτήσεις.
  2. Μου έκανε επίσης εντύπωση όταν ο δήμαρχος, είπε πως συζήτησε με όλους τους φορείς , και την επιτροπή δημόσιας διαβούλευσης και συμφωνήσαν. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ απέρριψε το ΚΕΛ στο πλατύ χωράφι, και μάλιστα ο αντιδήμαρχος Μαργέτης ΕΠΝΙΞΕ την ψηφοφορία και φυσικά στην επόμενη φορά που έγινε, έγινε μεγάλο θέμα, και μας έλεγαν άρες μάρες κουκουνάρες.
  3. Ξέχασε ο δήμαρχος να μας πει πως μετά από εισήγηση της επιτροπής διαβούλευσης τον Οκτώβριο έβαλε στον προϋπολογισμο του 2014 και ένα ποσό 50.000 ευρώ για ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ, γιατί το έβαλε στον προϋπολογισμό; δεν μας απάντησες ΔΗΜΑΡΧΕ.
  4. Είπε επίσης ότι όλα θα γίνουν στο ΚΕΛ με σεβασμό στο περιβάλλον. Και κανένας δεν έκανε μια απλή ερώτηση ΠΩΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ; 
Αυτές είναι οι εστίες μόλυνσης:
1. Αγωγός στην Χαμολιά
2. ΚΕΛ Παιανίας Κορωπίου κοντά στο σταθμό του προαστιακού στο Κορωπί, στα όρια του αεροδρομίου
3. Αεροδρόμιο (ατμοσφαιρική ρύπανση, θόρυβος, κτλ
4. Βιολογικός αεροδρομίου έξοδος αγωγού μαζί με χημικά απόβλητα καθαρισμού στον Ερασινό ποταμό, στην Χαμολιά
Εάν γίνει και το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι τότε θα έχουμε:
5. εργοστάσιο παραγωγής βιοαερίου
6. επεξεργασία λυματολάσπης
7. αγωγός στην περιοχή Αγ. Νικολάου
Ντρέπομαι που είμαι κάτοικος της περιοχής και ακούω να ξεφτιλίζονται οι λέξεις όπως ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ντροπή, τίποτα άλλο.

σχόλιο από το άρθρο: spata-artemida.blogspot.gr

3 σχόλια:

  1. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ .!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λενε εαν θα γινει το ΚΕΛ στο πλατυ χωραφι θα ειναι ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    εγω κανω μια απλη ερωτηση
    εαν τα λυματα πανε στην ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ δεν θα ειναι ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΣΙΜΟΣ !!!!! Θεωρουν την αναπτυξη και τον πολιτισμο μονο με ιδια ωφελη!!!!!!
    ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΔΕΥΣΗ ΛΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ?? Γιατι μπηκε στον προυπολογισμο του δημου μετα απο προταση της επιτροπης διαβουλευσης το ποσο των 50.000 για προμελετη στην Ψυτταλεια , με εισηγηση του Δημαρχου, τελικα ο δημος θα επρεπε αντι για δημοτικα συμβουλια και επιτροπες να ανεβαζει θεατρικες παραστασεις, αν εχουν ακουστα το θεατρο του παραλογου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟ.ΣΠΟΝΔΗ.Α ? ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΝ Η ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΦΤΕΙ? Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου