Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Η ένταξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στη ζωή του Έλληνα

Η Evilion Systems είναι νέα εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Οι ιδρυτές της είναι μηχανικοί του ΕΜΠ με μακροχρόνια εμπειρία σε ερευνητικό και πρακτικό επίπεδο στον τομέα, σε συνεργασία με εγχώριους και διεθνείς ερευνητικούς οργανισμούς. Είμαστε νέοι επιστήμονες και υποψήφιοι διδάκτορες στο ΕΜΠ με αντικείμενο τις ΑΠΕ και ειδικά
τα Φωτοβολταϊκά Συστήματα, την ένταξή τους στο αστικό περιβάλλον και το σύστημα ενέργειας, την απόδοση και τη βέλτιστη διαχείριση αυτών.

Η ένταξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στη ζωή του Έλληνα έγινε βίαια και μαζικά, χωρίς σχεδιασμό και ανάπτυξη συνείδησης για τον τομέα των φιλικών προς το περιβάλλον συστημάτων ηλεκτροπαραγωγής. Τα Φωτοβολταϊκά Συστήματα δεν είναι μόνο ένα μέσο αύξησης του ετησίου εισοδήματος, αλλά μία επιλογή προς έναν τρόπο ζωής ανεξάρτητο από τα επιβλαβή καύσιμα, οικολογικά συνειδητοποιημένο και κοινωνικά ωφέλιμο.

Δεδομένου ότι, στη χώρα μας ο τομέας είναι πολύπαθος με κρούσματα λανθασμένης ενημέρωσης, έλλειψης στρατηγικής και αισχροκέρδειας, θα θέλαμε να μας δώσετε βήμα μέσω της ηλεκτρονικής σας εφημερίδας ή της σελίδας σας στο Facebook, ώστε να συμβάλλουμε στην ουσιαστική ενημέρωση του κοινού για τον τομέα.
Για να ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook (Evilion Systems - Φωτοβολταϊκά Συστήματα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου