Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - «Οι πράξεις όχι οι ευχές προστατεύουν το περιβάλλον»

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Χαριλάου Τρικούπη  41, 106 81 Αθήνα
Τηλ. 210-8542901 & 210-8542254
FAX : 210-8542813
site: http://www.oikonomoub.gr/
email: b.oikonomou@parliament.gr 
                

«Οι πράξεις όχι οι ευχές προστατεύουν το περιβάλλον»

Ο Βουλευτής Αττικής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος συμμετείχε στον Εθελοντικό Καθαρισμό του Πάρκου στα Νεόκτιστα
Ασπροπύργου που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νεοκτίστων. Σε δηλώσεις του ο Βασίλης Οικονόμου τόνισε:

«Δυστυχώς για πολλούς το περιβάλλον και η προστασία του έχουν περάσει σε δεύτερο πλάνο με αφορμή τις αντικειμενικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες της χώρας μας. Πολλοί μάλιστα είναι αυτοί που εσχάτως υποστηρίζουν και δημόσια ότι πρέπει να προβούμε σε εκπτώσεις στην περιβαλλοντική μας πολιτική προκειμένου να διευκολύνουμε την ανάπτυξη. Η διολίσθηση σε αναπτυξιακά ιδεολογήματα του παρελθόντος τείνει να καταστρέψει όσα λίγα θετικά πετύχαμε ως κοινωνία τα προηγούμενα χρόνια στον τομέα της περιβαλλοντικής ευθύνης. Ευτυχώς που οι ενεργοί πολίτες, όπως ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νεοκτίστων Ασπροπύργου, κινητοποιούνται για να θυμίσουν σε όλους μας τις υποχρεώσεις μας έναντι των γενεών που έρχονται. Ο Ασπρόπυργος, μια πόλη με αυξημένα περιβαλλοντικά προβλήματα, όπως και εν γένει το Θριάσιο Πεδίο, χρειάζονται τις πράξεις μας και όχι τις ευχές που συνήθως τέτοιες μέρες μοιράζονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου