Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Σπάτα, Άρτεμις - λουφαδόροι και αργόμισθοι

Επιτέλους συμφωνώ με τις απόψεις του Σωματείου Δημοτικών Υπαλλήλων Αρτέμιδος που αναλύεται στην επιστολή τους προς την Γενική Γραμματέα Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, κ. Στέλλα Μιχαλοπούλου, στις 22 Ιουνίου 2012.

Η Δημοτική Αρχή, σίγουρα είναι ανίκανη και αποτυχημένη, σε αυτό τον τομέα. Η επιλογή του Δημάρχου για αυτή την μεγάλη και καλοπληρωμένη μεταγραφή, με την μεγάλη εμπειρία που θα δώσει λύση στα τοπικά οικονομικά προβλήματα του Δήμου
φανερώνει αστοχία. Η παραμονή της σε αυτή την θέση, χωρίς ορατά αποτελέσματα βεβαιώνει ανικανότητα και έλλειψη αντανακλαστικών.

Η υποβολή της προτάσεως προμήθειας μηχανήματος ελέγχου τήρησης ωραρίων των υπαλλήλων με δακτυλικά αποτυπώματα από ένα "ειδικό" έπρεπε αμέσως να την οδηγεί στην ΠΟΡΤΑ ΕΞΟΔΟΥ από τον Δήμο.
Αυτή η πρόταση έχει πολυ-συζητηθεί, έχει απορριφθεί και μόνο η αναφορά της θα έφερνε αναστάτωση στο σύνολο των εργαζομένων, όπως συνέβη οπουδήποτε συζητήθηκε.
Η έγκριση από τη Δημοτική Αρχή αυτής της προτάσεως αποδεικνύει την έλλειψη ικανότητας χειρισμού ανθρώπινου δυναμικού και διατήρησης της ειρήνης μεταξύ των υπηρεσιών και την ανικανότητα του αποτελεσματικού ελέγχου των υπαλλήλων και της παραγωγικότητάς τους.

Η σιωπή και η έλλειψη αντίδρασης της αντιπολίτευσης σε αυτήν την πρόταση φανερώνει την προσπάθεια εκμετάλλευσης των αποτυχιών της Δημοτικής Αρχής για μικροκομματικά οφέλη και την παλαιοκομματική τους αντιμετώπιση των Δημοτικών λειτουργιών και φανερώνει την -πολιτικά- δεινοσαυρική τους ταυτότητα.

Είναι σε όλους γνωστή η ύπαρξη λουφαδόρων για αργόμισθων. Από τον διευθυντή μέχρι το κατώτερο, σε καθήκοντα, υπάλληλο ανήκουν όλοι στον ίδιο Δήμο.
Είναι πολύ λογικό να αισθάνονται θιγμένοι και να αναγκάζονται να απαντούν με μια τόσο έντονη επιστολή, επικαλούμενοι την "προστασία προσωπικών δεδομένων" και την άρνησή τους σε παροχή "βιομετρικών χαρακτηριστικών", μια και η αποδοχή μιας τέτοιας τακτικής ελέγχου των υπαλλήλων υπονοεί ότι είναι όλοι ανεπαρκής στις υπηρεσίες τους.
Παρόλα αυτά οι υπάλληλοι γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους. Ξέρουν ποιοι είναι αυτοί που δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους. Κάνοντας τα στραβά μάτια και με την ανοχή τους έναντι αυτών των υπαλλήλων γίνονται και αυτοί συνυπεύθυνοι. Τέτοιοι υπάλληλοι θα έπρεπε να μην αισθάνονται καθόλου άνετα, να είναι δακτυλοδεικτούμενοι και αποβλητέοι από την κοινωνία των υπαλλήλων. Ο ένας με τον άλλον θα μπορούσαν να τους αναγκάσουν να είναι εντάξει στα καθήκοντά τους, αφαιρώντας τους κάθε περιθώριο επιβίωσης στους χώρους της εργασίας.
Αυτό όλοι ξέρουμε πως είναι εφικτό.
Την ίδια στιγμή που το Σωματείο ξέρει να στηλιτεύει και να καταδικάζει κάθε τι που θα χαλάσει την βολή τις συνήθειές των υπαλλήλων, γιατί δεν φροντίζει, με την ίδια αυστηρότητα και δριμύτητα, να πάρει μέτρα ενάντια σε αυτούς που δημιούργησαν αυτές τις συνθήκες;
Ποιες είναι οι σοβαρές προτάσεις του για την λύση του προβλήματος -χωρίς γλαφυρούς αστεϊσμούς;
Ποια είναι τα μέτρα που προτείνει για τον εκμηδενισμό τους συμπτώματος που έχει γίνει κατεστημένο όλα αυτά τα χρόνια;
Περιμένω, σύντομα, επόμενη επιστολή του με αναλυτική έκθεση και υλοποιήσιμες προτάσεις για την επίλυση αυτού του προβλήματος.

Διαφορετικά θα έρθει, αργά ή γρήγορα, η απόλυτη λύση που θα είναι η απόλυση όλων και η πρόσληψη νέων υπαλλήλων με αξιοκρατικά κριτήρια που διψούν για εργασία και παραγωγικότητα και που θα είναι πρόθυμοι να υπόκεινται σε έλεγχο με την βοήθεια βιομετρικών χαρακτηριστικών. Καλώς ή κακώς στην σημερινή εποχή, αυτό είναι το μόνο εύκολο μια και η ανεργία,  και στον Δήμο μας, είναι στα ύψη.

Και για να προχωρήσουμε το χιούμορ, εκμοντερνίζοντας το...
Αντί για προμήθεια τέτοιου παρωχημένου μηχανήματος που προτείνει η κα Μιχαλοπούλου, θα σας προμηθεύσω εγώ με ένα iphone 5, στον καθένα, που θα το παραλαμβάνεται κάθε Δευτέρα στην είσοδο και θα παραδίδεται κάθε Παρασκευή και θα μπορεί έτσι ο ελεγκτής να γνωρίζει την πιθανότητα επιρροής της καθημερινότητας του κάθε υπαλλήλου στην απόδοσή του.

24 σχόλια:

  1. Δημήτρης Πνευματικάτος25 Ιουνίου 2012 στις 12:06 μ.μ.

    Σκόρπιες σκέψεις

    Δυστυχώς, υπάρχουν κάποιοι, ευτυχώς είναι λίγοι, ωστόσο αμαυρώνουν την προσπάθεια των πολλών, που δεν διαθέτουν ίχνος φιλότιμου, ευαισθησίας και αξιοπρέπειας και χωρίς να έχουν σπαταλήσει ρανίδα ιδρώτα, εκτός από σάλιο, έχουν καταφέρει να «παλουκωθούν» σε θέσεις που ούτε καν τα ελάχιστα τυπικά προσόντα δεν διαθέτουν.
    Αυτοί οι λίγοι, φορώντας λεοντή συνδικαλιστή, απομυζούν τον κόπο των υπολοίπων συναδέλφων τους και των πολιτών, διαθέτοντας για την πάρτη τους γραφείο με θέρμανση το χειμώνα, αιρκοντίσιον το καλοκαίρι και ωράριο κατά το γούστο τους.
    Χρόνια τώρα οι χιλιάδες δημότες της Αρτέμιδος και τώρα των Σπάτων, έχουν καταταλαιπωρηθεί από τις ανεπαρκείς υπηρεσίες τους, φυσικά με την ανοχή ανεπαρκών διοικήσεων και σήμερα που η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, όχι μόνο δεν θέλουν να χάσουν το «χουζούρι» τους αλλά έχουν πλήρως αποθρασυνθεί.
    Δυστυχώς, και ο σημερινός δήμαρχος που τόσες ελπίδες στηρίξαμε στην εκλογή του, βρίσκεται δέσμιος παλαιομοδίτικης μικροπολιτικής την οποία πρεσβεύουν, κυριολεκτικά είναι κολλημένοι, κάποιοι συνεργάτες του.
    Δυστυχώς, (ευτυχώς είναι μόνο τριάμισι χρόνια), άλλη μια τετραετία θα φύγει για το δήμο με αποτελματωμένη ανάπτυξη.
    Το ότι υπάρχει οικονομική δυσχέρεια σε καμία περίπτωση αποτελεί άλλοθι για το «αράχνιασμα» του Δήμου.

    Στο χέρι είναι του δημάρχου να αλλάξει στο «σκηνικό». Υπάρχει καιρός.
    Στο χέρι των πολιτών είναι να απαιτήσουνε τα χρήματα που πληρώνουν για δημοτικούς φόρους να πιάνουν τόπο.

    Κάποτε πρέπει να σταματήσει η ασυδοσία και η κοροϊδία. Το βαρέλι χωρίς πάτο έγινε πηγάδι.

    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού οι υπάλληλοι του δήμου βλέπουν ότι οι δημοτικοί άρχοντες δεν κάνουν τίποτα γι' αυτή την πόλη, το σκουπίδι και η βρωμιά σε όλο της το μεγαλείο, αφώτιστοι δρόμοι, νερά από σπασμένες σωλήνες να τρέχουν σε χωματόδρομους, λάσπες και όλο το κακό συναπάντημα, γιατί να είναι εντάξει στις θέσεις τους? Από κει ξεκινούν όλα. Να έχουν υπόψη τους όμως οι δημοτικοί άρχοντες ότι υπάρχουν και νόμοι, οι οποίοι εφαρμόζονται. Ο Περιφερειάρχης έχει ενημερωθεί γι' αυτήν την κατάσταση και αναμένονται εξελίξεις και κυρώσεις. Πολύ σοβαρές. Λίγη υπομονή χρειάζεται και ο κάθε κατεργάρης θα πάει εκεί που του αξίζει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ,ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΟΥΤΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ,ΚΑΝΕΝΑΝ,ΤΗΣ ΣΥΜΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΟΡΙΑ..

      Διαγραφή
    2. ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ,ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ.
      ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥΣ,ΑΛΗΤΕΣ,ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ,ΑΞΕΣΤΟΥΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΙΚΑ,ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 55ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑ,ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ 67.
      ΡΕΕΕΕΕ ΑΠΟΛΥΣΗ ΟΛΩΝ,ΚΑΙ ΜΙΣΘΟ 500 ΑΝΩΤΑΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ

      Διαγραφή
  3. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ I PHONE.
    ΑΛΛΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ.ΑΥΤΟΥΣ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΛΥΣΗ.
    ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια για τις απαντήσεις σας!!! Πραγματικά με κάνουν και γελώ!!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Αλλά για να έχουμε ολοκληρωμένη πληροφόρηση για το τι πραγματικά συμβαίνει στις υπηρεσίες του Δήμου, και φυσικά να είναι η πραγματική εικόνα και η μόνη αλήθεια, σας προτείνω το εξής: κατ΄αρχήν ονομάζομαι Νίκος Κρέτσης και είμαι ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου Δημοτικών Υπαλλήλων Αρτέμιδος, σας προσκαλώ λοιπόν οποιαδήποτε ημέρα και ώρα επιλέξετε εσείς να σας ξεναγήσω στις υπηρεσίες και τα Δημοτικά κτίρια και να σας ενημερώσω αναλυτικότατα και με αποδείξεις για ότι με ρωτήσετε. Επίσης θα σας δείξω και το ταμείο του Σωματείου μας, με όλες τις αποδείξεις για τις δαπάνες που κάναμε το τελευταίο μόνο χρονικό διάστημα ως εργαζόμενοι απο τα δικά μας λεφτά, για να μπορούν να λειτουργούν και να προσφέρουν το καλύτερο που μπορούν στους Δημότες των δύο πόλεων. Έχουμε πει χιλιάδες φορές ότι και εμείς πάσχουμε σε πολλά θέματα. Έχουμε πεί χιλιάδες φορές ότι πρέπει να αλλάξει η παλιά νοοτροπία του Δημοσίου Υπαλλήλου. Έχουμε και εμείς τα προβλήματά μας σαν μια μικρή κοινωνία που είμαστε. Τα παραδεχόμαστε, τα καταγγέλουμε και προσπαθούμε καθημερινά να τα εξαλείψουμε. Εύχομαι ειλικρινά να ανταποκριθείτε στην πρόσκλησή μου. Και να θυμάστε πάντα ότι το νόμισμα έχει δύο όψεις... αρκεί να το γυρίσουμε και να το δούμε!!! Αυτός που ξέρει τα μισά ή μένει μόνο σε αυτά που του μεταφέρουν διάφοροι καλοθελητές τότε... δυστυχώς δεν ξέρει τίποτα. Τώρα για τα υπόλοιπα περί αργόμισθων, τεμπέληδων και απολύσεων κλπ, τα θεωρώ αηδίες και γελοιότητες και δεν απαντώ. Έχουμε σοβαρότερα πράγματα και προβλήματα να ασχοληθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ,ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ.
      ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΔΙΚΟ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.
      ΑΝ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥΣ ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΥΣ,ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΑΥΤΟΣΤΙΓΜΗ,ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ,ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΟΧΙ
      ΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
      ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΕΡΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΟΡΙΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΥΜΟΡΙΑ.
      ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,ΚΗΠΟΥΣ,ΚΛΠ.,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ,ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΛΥΚΕΙΟΥ

      Διαγραφή
  5. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΕΧΕΤΕ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ
    ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΟΧΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΕΙ 20-30 ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΤΕ ΤΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΣΤΕ ! ΟΛΟΙ. ΜΕ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ. ΝΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΑ.. ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ ΑΠΟΘΡΑΣΙΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ,ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ,ΤΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ, ΤΗ ΧΛΙΔΗ.. ΤΙΣ ΤΖΙΠΑΡΕΣ, ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ.. ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.. ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟ "ΣΥΛΛΟΓΟ" ΣΑΣ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΚΟΜΑ π.χ. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΠΡΑΒΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ "ΖΩΖΟΣ" ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ. ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΥΣΑΥΡΙΖΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ π.χ Ο ΕΞΑΛΟΣ Ο ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΕ ΖΩΖΟ, ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΚΒΙΑΖΜΟΥΣ ΣΤΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.. ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΣ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ.. ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ ΣΑΣ.. ΣΤ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ- ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ,ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΒΡΩΜΑΝΕ.. ΕΚΤΡΕΦΕΣΤΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΟΜΕΡΤΑ ..ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΧΡΙΣΤΟ.! ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΟΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ - ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ - ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ? ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ -ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ - ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΒΡΩΜΙΣΕ ΚΑΙ Η ΟΥΡΑ - ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. ΑΣΥΔΟΣΙΑ - ΑΣΥΛΙΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΟΜΕΡΤΑ. ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ,ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ, ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ;

      Διαγραφή
  7. ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑ.
    Δεν σας προβληματιζει ,τετοια δυσαρμονια με το λαικο αισθημα?Εδω γραφουν για εγκληματιες σεσημασμενους και μη,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ?Τετοιος ορυμαγδος εναντιον των προσωπικων σας δεδομενων?Την εχετε χασει την μπαλα τελειως και περι αλλα τυρβαζετε.εσεις τι κανατε ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ....ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ(αναθεμα παντα ελαχιστοι ειναι)ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΑΣ?ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ?Η ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,και τους καλους υπαλληλους ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ...ΠΑΝΤΑ?

    Η ΕΝΝΟΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ?

    ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ..ΦΕΡΘΗΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΣΑΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ...ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΔΙΚΗΝ ΚΑΣΣΕΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και τα εννοω κυριε 1 18,και οχι μονον τα εννοω αλλα και τα υλοποιω.ΓΡΑΦΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ,ΔΙΚΗ ΚΑΤΑ ΙΚΑ,ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΕΡΔΙΣΑ .ΔΙΚΗ ΚΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΕΡΔΙΣΑ .ΔΙΚΗ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑ.ΕΧΩ ΔΙΚΗ ΚΑΤΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ.
    ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ. ΑΝ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΩ ΘΑ ΣΤΡΑΦΩ ΚΑΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.Ξερετε ο νομος σας δινει το δικαιωμα να στραφειτε ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ κατα υπαλληλων.ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΟΝΟΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΛΩΝΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΥΦΛΗ ΘΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ,ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΣ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΗ ΔΥΝΑΜΗ,ΧΡΟΝΟΣ,ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ.
      ΑΠΟΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ,ΧΘΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΝΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΙΩΕΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟ.
      ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ;
      ΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΑΛΗΤΩΝ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

      Διαγραφή
  9. Για τα χάλια του Δήμου όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης! Ακόμα και ιδιωτική εταιρία να ήταν ο Δήμος μας θα ήταν έτσι χάλια! Την ευθύνη την έχουν τα δύο άκρα της αλυσίδας του Δήμου οι Αιρετοί και οι δημότες! Οι Αιρετοί γιατί ασκούν διοίκηση και έλεγχο και οι πολίτες γιατί τους επιλέγουν τους πιέζουν ,απαιτούν! Το θέμα των υπαλλήλων είναι απλό και λύνεται άμεσα άμα υπάρχει η θέληση από την διοίκηση η νομοθεσία υπάρχει! Δύο- τρεις απολύσεις προς παραδειγματισμό και τέλος! Το θέμα των Αιρετών λύνεται και αυτό γίνεται το ‘’θαύμα’’ και επιλέγεις τους σωστούς! Το θέμα των αδιάφορων δημοτών δεν λύνεται! Το θέμα του δημότη που θεωρεί καλό τον Δήμο που τον ‘’εξυπηρετεί’’ δεν λύνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ.
      ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΛΑΜΟΓΙΟ.

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΥΘΥΝΗ.
      ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΩ,ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ.
      ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΥΠΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΣΙΔΑΚΙ ΨΗΦΙΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΟΙΑΖΕ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΟ.
      ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;

      Διαγραφή
  10. Οι σωστοι δεν φυτρωνουν σε μολυσμενα χωραφια.
    Ποιος σωστος και επιτυχημενος επαγγελματιας θα παει να καθισει κατω απο την σκεπη των ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΩΝ ,που Θα χρησιμοποιησουν το εντιμο ονομα του ,για να καλυφθουν?Μονον ο μαζικος ελεγχος απο τους πολιτες ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
    ΕΛΕΓΧΟΣ, ΚΡΑΞΙΜΟ, ΔΙΚΕΣ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ, ΜΕΙΛ,ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ, ΑΡΧΗ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.

    ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΥΦΕ,ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΤΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΨΥΛΛΟΥΣ ΣΤΑ ΑΧΥΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.Ξερετε πολλους τετοιους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ,ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ,ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ?Γιατι στην Ραφηνα μαλλωνουν ποιος εχει βαλει περισσοτερους συγγενεις στο δημο.Ο ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ φαραω ,με ανεψιους η ο νυν επονομαζομενος ντοτορε,με αδερφους ,βαφτιστηρια την ιδιωτικη του γραμματεα ,και αλλα ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΔΡΑ.
    ΝΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ.
    ΤΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΕ?Η ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑ ΤΕΩΣ ΠΡΙΟΝΙ ΚΑΙ ΝΥΝ ΚΑΜΙΝΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ?ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ?ΒΟΗΘΑΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ......ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΠΟΥ ΛΑΚΑΕΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ...ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ....ΑΘΗΝΑΙΩΝ....ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΩ ΕΚΕΙ ΣΕ ΣΑΣ?


    ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΩΤΟ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλό μου τρόλ σε βρίσκω πάλι και σε αυτό το μπλόγκ ?

    Πάντως για να παίρνεις τα φάρμακά σου από το εξωτερικό πρέπει να έχεις σοβαρή πάθηση …………………….!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητοι συν μπλογκιτες.ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΛΑΟΥΖΟ που θα σας απασχολει.Μην του δινετε σημασια γιατι στελνει ΤΗΛΕ φωνικα χαστουκια.
    Γειτονας ειναι,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩΜΕΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣ ΤΕ ...ΤΟΣΟΙ ΨΗΦΟΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝΕ ...ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟΝ ΑΤΤΙΚΗΣ?ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ Ας ΦΟΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.Ριχτε του ψιχουλακια και θα τσιμπησειαμεσως.
    ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ...ΚΑΝΕΤΕ......δεν ερει καλα γραμματα,ουτε ορθογραφια ουτε γραμματικη, οπως ολοι τους αλλως τε ,ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΙΠΤΕΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟ.Συνηθως ορυεται βαρβαριστι .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΥΡΑΚΙ,ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΤ;ΠΑΝΤΩΣ ΑΜΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ,ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΑ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ,ΜΕ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ
      ΔΩΡΕΑΝ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΔΕΥΤΕ ΤΟ ΑΜΟΙΡΟΝ ΖΩΟΝ.

      Διαγραφή
  14. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΚΩΣΤΑ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ.
    Το χιουμορ απαιτει υψηλη εφυια,εκεινος ο Νιτσε το ειπε,ΑΛΛΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΕΙ Ο ΚΑΣΣΙΔΗΣ....
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΑΜΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΩ, ΕΧΩ ΓΙΟ ΑΘΛΗΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΑΕΙ ...ΨΟΦΙΑ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ...ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.....πιες κατι και για μενα στο μπαρακι κοντα στο wind .....H στον Ιπποκαμπο αν εισαι απο την αλλη μερια.εγω μεση παλια ΣΙΛΙΒΑΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ/
      ΕΓΩ ΠΙΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ
      ΑΜΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ
      ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ...
      ΕΕΕΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΑ ΣΤΟΥ ΚΑΣΣΙΔΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΣΤΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΟΝΟΚΟΝΟΜΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΞΙΤΗΡΙΟ

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου