Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Πολυώροφο κτίριο τυλίχθηκε στις φλόγες στο Λονδίνο: Δύο τραυματίες, μεγάλες ζημιές

Πολυώροφο κτίριο τυλίχθηκε στις φλόγες στο Λονδίνο: Δύο τραυματίες, μεγάλες ζημιές Περισσότεροι από 100 άνθρωποι εγκατέλειψαν τις κατοικίες τους και δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, καθώς πυρκαγιά ξέσπασε σε κτίριο στο Ντάγκενχαμ του ανατολικού Λονδίνου.
Σαράντα πέντε οχήματα και περίπου 225 πυροσβέστες έσπευσαν για την πυρκαγιά που τύλιξε ολόκληρο το κτίριο εμπορικών και οικιστικών χώρων και κατάφερε να την θέσει υπό έλεγχο λίγες ώρες αργότερα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου (LFB) πραγματοποίησε μια «σημαντική επιχείρηση έρευνας και διάσωσης», αφού κλήθηκε στην πυρκαγιά στην οδό Freshwater Road τα ξημερώματα της Δευτέρας.


Περίπου στις 7.30 το πρωί, τοπική ώρα, η πυροσβεστική συνέστησε στους κατοίκους της περιοχής να κρατήσουν κλειστά τα παράθυρα λόγω του καπνού.

«Το κτίριο έχει μια σειρά από ζητήματα πυρασφάλειας που είναι γνωστά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου. Πραγματοποιήθηκε αμέσως πλήρης ταυτόχρονη εκκένωση του κτιρίου και βρίσκεται σε εξέλιξη σημαντική επιχείρηση έρευνας και διάσωσης» δήλωσε ο επίτροπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λονδίνου, Andy Roe.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου