Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

17χρονη Γερμανίδα κατήγγειλε ότι 14χρονος τη βίασε

17χρονη Γερμανίδα κατήγγειλε ότι 14χρονος τη βίασε Για βιασμό μιας 17χρονης Γερμανίδας συνελήφθη ένας 14χρονος Έλληνας στο Καρπενήσι, την Τρίτη.
Και οι δύο ανήλικοι συμμετείχαν σε προπονητικό camp Taekwondo, που πραγματοποιείται στις αθλητικές εγκαταστάσεις γνωστού ξενοδοχείου στο Καρπενήσι Ευρυτανίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, η οποία έγινε τα ξημερώματα της 27ης Αυγούστου στο Τ.Α. Καρπενησίου, ο 14χρονος τη βίασε το απόγευμα της Δευτέρας.

Η κοπέλα είχε πάει στο δωμάτιο συναθλητή της κι εκεί βρισκόταν ο 14χρονος, τον οποίο είχε γνωρίσει τις προηγούμενες ημέρες από κοινούς φίλους και επικοινωνούσαν δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, μπήκε στο δωμάτιο προκειμένου διαπιστώσει αν ήταν μέσα ο φίλος που αναζητούσε και εκείνη τη στιγμή ο 14χρονος με τη χρήση σωματικής βίας την ανέβασε στο πάνω μέρος του δωματίου, την έσπρωξε στο κρεβάτι, της αφαίρεσε τα ρούχα και κρατώντας το στόμα της κλειστό με το ένα χέρι του, προέβη σε γενετήσια πράξη, χωρίς τη θέλησή της.

Αφού ολοκλήρωσε την πράξη του, ακούστηκε ένας θόρυβος από την πόρτα του δωματίου και όταν ο δράστης κατέβηκε να δει ποιος ήταν, η κοπέλα βρήκε την ευκαιρία να σηκωθεί, να ντυθεί και να κατέβει στον κάτω χώρο του δωματίου, οπού διαπίστωσε ότι εκεί βρισκόταν ο προπονητής του νεαρού, στον οποίο όμως δεν ανέφερε κάτι για το συμβάν.

Στη συνέχεια η 17χρονη ακολούθησε το πρόγραμμα της προπόνησής της και το βράδυ ανέφερε το συμβάν στη Γερμανίδα συνοδό της και στους γονείς της, που βρίσκονται στη Γερμανία. Λίγες ώρες μετά, μετέβη για την καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου