Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Nissan Z


Θέλοντας να παραμείνει κοντά στους πιστούς πελάτες της, η Nissan λανσάρει μία άκρως συλλεκτική έκδοση του κουπέ μοντέλου της «Z», το οποίο φέτος συμπληρώνει 55 χρόνια παρουσίας, με πρώτο το θρυλικό Datsun 240Z.Το Nissan Z Heritage Edition, αποτελεί μια επετειακή και περιορισμένης κυκλοφορίας έκδοση του τρέχοντος μοντέλου και ξεχωρίζει για κάποιες αισθητικές πινελιές, όπως το άρρηκτα συνδεδεμένο με το παρελθόν χρώμα New Sight Orange.

Η επετειακή έκδοση διαθέτει έναν V6 κινητήρα 3,0 λίτρων με απόδοση 400 ίππους και δυνατότητα επιλογής, είτε χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων, είτε αυτόματου 9 σχέσεων. Υπάρχει δεν λείπουν το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και τα φρένα Nissan Performance με κόκκινες δαγκάνες.

Η βαφή από μόνη της είναι αρκετή για να τραβήξει την προσοχή, αλλά υπάρχουν επιπλέον εξωτερικά στοιχεία που κάνουν αυτό το Z να διαφέρει από τα υπόλοιπα. Όπως τα μαύρα αυτοκόλλητα και τα λογότυπα της έκδοσης στο πίσω μέρος, οι λεπτομέρειες στη μάσκα και οι νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου