Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Mercedes-Benz στο Πεκίνο

Η κινεζική αγορά αυτοκινήτου παραμένει σημαντική για τις γερμανικής εταιρείες του κλάδου και αυτές κάνουν προσπάθεια τουλάχιστον να διατηρήσουν το μερίδιό τους σε αυτή.Η Mercedes-Benz έχει μια ιδιαίτερη θέση στην προτίμηση των Κινέζων και προσπαθεί να παραμείνει στην κορυφή μεταξύ των άλλων γερμανικών αυτοκινητοβιομηχανιών που κατασκευάζουν πολυτελή αυτοκίνητα. Έτσι, στην προσεχή Διεθνή Έκθεση Αυτοκίνητου του Πεκίνου πρόκειται να παρουσιάσει μια σειρά καινούργιων μοντέλων της τα οποία είναι προσαρμοσμένα στις επιθυμίες των εκεί υποψήφιων αγοραστών.

Στο περίπτερό της θα υπάρχουν η νέα αμιγώς ηλεκτροκίνητη G-Class η νέα GT 63 S E Performance, η επανασχεδιασμένη EQS-Class καθώς και ένα καινούργιο πρωτότυπο της Maybach. Η εταιρεία θα παρουσιάσει την GT 63 S E Performance σε μια ειδική εκδήλωση πριν την έναρξη της Έκθεσης. Αυτό θα γίνει από τη Mercedes-AMG στο περιθώριο διεξαγωγής του Grand Prix Formula 1 της Σαγκάης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 19-21 Απριλίου.



Περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο μοντέλο θα γνωρίζουμε τότε. Προς το παρόν, αυτό που είναι γνωστό είναι πως η μέγιστη απόδοση του υβριδικής διάταξης V8 τετράλιτρου κινητήρα θα φτάνει τους 815 ίππους και η μέγιστη συνδυαζόμενη ροπή τα 1.420 Nm.

Η αμιγώς ηλεκτρική G-Class θα παρουσιαστεί σε αντίστοιχη εκδήλωση στις 24 Απριλίου. Η καινούργια έκδοση του εμβληματικού πολυτελούς οχήματος δημιουργήθηκε ώστε να διατηρεί την ικανότητα εκτός δρόμου κίνησης και να προσφέρει ικανοποιητική αυτονομία, καινοτομίες αλλά και ξεχωριστές επιδόσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου