Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Στα 20 της γέμισε με τατουάζ όλο το σώμα της και τώρα εξηγεί γιατί στα 30 της το μετάνιωσε

 Μια 36χρονη γυναίκα που έχει καλύψει όλο το σώμα της με τατουάζ εξηγεί τους λόγους που από μια ηλικία και μετά το μετάνιωσε.Η Σάρα είναι μια 36χρονη TikToker, η οποία σε νεαρή ηλικία άρχισε να κάνει το ένα τατουάζ μετά το άλλο. Έφτασε στο σημείο να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του σώματός της με μελάνι, αλλά πλέον δηλώνει ότι το έχει μετανιώσει.

Με ένα βίντεο στο TikTok αποκάλυψε στους ακόλουθούς της, τις δεύτερες σκέψεις που κάνει για τα τατουάζ που «χτύπησε» όταν ήταν 20 ετών. «Φανταστείτε αν θέλετε να φοράτε πουκάμισο μία φορά όταν είσαι 20 ετών και τώρα να αναγκάζεστε να το φοράτε για όλη σας τη ζωή», ανέφερε.

Η Σάρα τόνισε στο βίντεο ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι που μετανιώνει γι όλα αυτά τα τατουάζ που έκανε στο σώμα της, αλλά το βασικότερο είναι ότι πολλά από αυτά πλέον δεν ταιριάζουν στην αισθητική της.

Στα 20 της που έκανε τα τατουάζ δεν μπορούσε να καταλάβει «ποια είναι» κάτι που συνειδητοποίησε στα 30 της. «Όλα αυτά τα τατουάζ δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα ποια είμαι στα 36 μου. Μπορεί να αντικατοπτρίζουν μια στιγμή στα 20 μου, ίσως μια στιγμή που δεν σκεφτόμουν τόσο καθαρά», είπε αλλά δεν σκοπεύει να τα αφαιρέσει για την ώρα.


«Όχι δεν σκοπεύω να αφαιρέσω τα τατουάζ, αυτό δεν είναι εφικτό, οπότε μην το προτείνετε καν», συμπλήρωσε η 36χρονη TikToker.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου