Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Porsche

Μια παλιά και δοξασμένη Porsche επανέρχεται στο σήμερα με εντυπωσιακή σύγχρονη φορεσιά και πολύ υψηλό κόστος. Σε κάθε εταιρία υπάρχουν δυο-τρία μοντέλα σταθμοί, τα οποία χαρακτηρίζουν την πορεία ολόκληρης της μάρκας. Και για την Porsche ένα από αυτά τα αυτοκίνητα ήταν η 911 Carrera RS 2,7 της δεκαετίας του 70.

Ένα χαρισματικό μοντέλο της πρώτης γενιάς της 911, που πέρα από την οδηγική ένταση που πρόσφερε είχε και κάποια ιδιαίτερα στοιχεία στην εμφάνιση, όπως η χαρακτηριστική πίσω αεροτομή.
Σε αυτό το ιστορικό μοντέλο, η Porsche επανέρχεται με μία ειδική έκδοση της εκπληκτικής νέας 911 GT3 RS. Ένα αυτοκίνητο που θα φθάσει μόνο στην αγορά των ΗΠΑ, και μέσω του Tribute to Carrera RS πακέτου, αποτίει φόρο τιμής στην κλασική 2,7 RS.

Στο αμάξωμα, αυτό που εντυπωσιάζει αμέσως το βλέμμα είναι τα γραφικά σε έντονο πράσινο χρώμα που κάνουν μία άκρως εντυπωσιακή αντίθεση με το λευκό αμάξωμα.




Υπάρχουν επίσης αρκετά τμήματα σε πράσινο χρώμα ειδικά κατασκευασμένα από το τμήμα Porsche Exclusive Manufaktur, όπως τα καλύμματα των καθρεπτών και οι τροχοί από μαγνήσιο.

Συνδυάζονται επίσης με έντονα γραφικά στο πλάι, λεπτομέρειες στην αεροτομή και την ένδειξη GT3 RS στον πίσω προφυλακτήρα. Η συγκεκριμένη έκδοση εφοδιάζεται επίσης με το πακέτο Weissach Package το οποίο διαθέτει πολλά εξαρτήματα από carbon fiber.






To πράσινο θέμα διατηρείται και στο σαλόνι, με έντονες ραφές στα μπάκετ καθίσματα, στο τιμόνι και στα πλαϊνά των θυρών. Η πράσινη ραφύ υπάρχει και στην κεντρική κονσόλα όπου έχει ενσωματωθεί ανάγλυφο και το λογότυπο RS. Μία ακόμα ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι η φωτιζόμενη ένδειξη “Tribute to Carrera RS” στο μαρσπιέ των θυρών.



Σε όλα αυτά η εταιρία προσθέτει μερικά ακόμα πολύ ελκυστικά εξτρά, όπως για παράδειγμα ένα πολύ ιδιαίτερο ρολόι σχεδιασμένο από την Porsche Design, το οποίο θυμίζει τους τροχούς από μαγνήσιο της 911.


Οι πελάτες μπορούν να έχουν ένα ειδικό κάλυμμα για το αυτοκίνητο, ειδικά κλειδιά, ακόμα και ένα μοντέλο της κλασικής Carrera RS σε κλίμακα 1:43.



Η έκδοση Tribute to Carrera RS Package και θα απευθύνεται σε πελάτες που έχουν ήδη μία 911 GT3 RS. Όσο για την τιμή της αυτή θα φθάνει τα 312.550 δολάρια, αρκετά παραπάνω από την “βασική” τιμή του αυτοκινήτου των 262.050 δολαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου