Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Απρεπής γορίλας: Σηκώνει το μεσαίο δάχτυλο σε δύο αδελφές την ώρα που η μητέρα τους έβγαζε βίντεο

Η ξεκαρδιστική στιγμή που γορίλλας κάνει μια άσεμνη κίνηση σε δύο αδελφές, την ώρα που η μητέρα τους κινηματογραφεί στο ζωολογικό κήπο του ΚολοράντοΈνα βίντεο ανέβηκε στο YouTube την Πέμπτη (27/10) προκαλώντας πολύ γέλιο, με έναν γορίλα να κάνει μια απρεπή χειρονομία σε δύο μικρά κορίτσια που στεκόντουσαν μπροστά από την τζαμαρία, του ζωολογικού κήπου.

Συγκεκριμένα, η σύζυγός του Amy και οι δύο κόρες του Arabella, 11 ετών, Arianna, 9 ετών, φαίνονται να προσπαθούν να μιλήσουν για το μεγάλο πρωτεύον θηλαστικό, με εκείνο να απαντάει με το μεσαίο δάχτυλο, αφού τον διέκοψαν από την ώρα του φαγητού.

Οι δύο αδελφές φαίνονται στη συνέχεια να ξεσπούν σε ανεξέλεγκτα γέλια πριν η Arianna πει στη μητέρα της ότι «δεν του αρέσεις και πολύ».


Το κλιπ των 21 δευτερολέπτων ανέβασε ο πατέρας των κοριτσιών, ο οποίος δήλωσε ότι είχαν επισκεφθεί τον ζωολογικό κήπο ως οικογένεια.

Το βίντεο έχει χιλιάδες προβολές στο Youtube, ενώ πρόσφατα ανέβηκε και στο Tik Tok, με τον πατέρα της Arianna εξηγεί ότι ο γορίλας πιθανότατα έκανε τη χειρονομία επειδή έτρωγε.

«Τα κορίτσια μας και εγώ ξεσπάσαμε αμέσως σε υστερικά γέλια και επιστρέφοντας από τον ζωολογικό κήπο, επεξεργάστηκα το βίντεο και το ανέβασα στο TikTok» εξήγησε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου