Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

Κως: Δωροδόκησε αστυνομικό 25χρονος που βίασε ανήλικη τουρίστρια!

 Να... "λαδώσει" τους αστυνομικούς της Ασφαλείας για να μην σχηματίσουν δικογραφία σε βάρος του για βιασμό ανήλικης επιχείρησε με περίσσιο θράσος ένας 25χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη στην Κω το πρωί του Σαββάτου, ύστερα από την σχετική καταγγελία που υπέβαλε μία 17χρονη Γερμανίδα!

Η νεαρή τουρίστρια κατήγγειλε ότι γνωρίστηκε με τον φερόμενο ως δράστη σε ένα μπαρ του νησιού και, τις πρώτες πρωινές ώρες, πήγαν μαζί σε μια παραλία όπου άρχισαν ερωτικές περιπτύξεις. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, ο 25χρονος θέλησε να ολοκληρώσουν την σεξουαλική επαφή τους, η ίδια αρνήθηκε και τότε εκείνος την εξανάγκασε χωρίς την θέλησή της. Ήδη, δόθηκε παραγγελία να εξεταστεί η Γερμανίδα από ιατροδικαστή, για να πιστοποιηθεί αν υπήρξε βιασμός.



Μετά την καταγγελία, ο νεαρός Αλβανός συνελήφθη από τους αστυνομικούς, αρνήθηκε ότι βίασε την ανήλικη κοπέλα και ισχυρίστηκε ότι όσα έγιναν μεταξύ τους έγιναν με τη συγκατάθεση της. Ωστόσο, ο 25χρονος αλλοδαπός δεν αρκέστηκε στους ισχυρισμούς του, αλλά πρότεινε "δωράκια" στον αστυνομικό της Ασφαλείας που του πήρε προανακριτική απολογία, για να κλείσει την υπόθεση χωρίς κατηγορία εναντίον του!

Όμως, εκείνος δεν υπέκυψε στον πειρασμό, αλλά πλέον σχημάτισε δυο δικογραφίες σε βάρος του, μια για βιασμό ανήλικης και μια για απόπειρα δωροδοκίας υπαλλήλου, με τις οποίες παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Κω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου