Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Ferrari 812 Superfast


Σύμφωνα με πηγές μέσα από το εργοστάσιο του Ιταλού κατασκευαστή, το νέο GT μοντέλο θα διαθέτει αισθητικά στοιχεία «δανεισμένα» από τη Roma, ενώ όπως όλα δείχνουν θα διατηρήσει το V12 μηχανικό σύνολο κάτω από το εμπρός καπό.Ήδη ο διάδοχος της 812 Superfast έχει κάνει την εμφάνισή του ως πρωτότυπο μοντέλο δοκιμών, που φέρει τον κωδικό F167 και διατηρεί τον V12 κινητήρα των 6,5 λίτρων κάτω από το μακρύ εμπρός καπό αλλά κατά πάσα πιθανότητα σε μια νέα, υβριδική έκδοση. Την τελική μορφή του μοντέλου αυτού, θα πρέπει να την περιμένουμε το 2024, με απόδοση που αισίως θα ξεπερνά τους 800 ίππους.

Από πληροφορίες, προκύπτει πως το νέο αυτό μοντέλο θα έχει «ήπιο» υβριδικό σύστημα 48V, μιας και δεν προκύπτει πως θα μπορούσε να φιλοξενήσει μπαταρία μεγάλων διαστάσεων που θα υποστήριζε ένα plug-in υβριδικό σύνολο.

Πέραν όλων των άλλων, μια μεγάλη μπαταρία θα έφερνε στο προσκήνιο και την ανάγκη για εκτενείς αλλαγές στο αμάξωμα, ίσως και στη διάταξη της καμπίνας, προκειμένου να μπορέσει να φιλοξενηθεί χωρίς να επηρεάζει τα δυναμικά χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου