Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Τον έπιασαν χωρίς δίπλωμα και βρήκαν μίνι οπλοστάσιο!


Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας του έκαναν σήμα να σταματήσει το όχημα που οδηγούσε στην Κατερίνη για να κάνουν τυπικό έλεγχο, καθώς δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης και ήταν φορτωμένος με... πυρομαχικά και ναρκωτικά Κρύος ιδρώτας πρέπει να έλουσε ένα νεαρό Έλληνα, όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας του έκαναν σήμα να σταματήσει το όχημα που οδηγούσε στην Κατερίνη για να κάνουν τυπικό έλεγχο, καθώς δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης και ήταν φορτωμένος με... πυρομαχικά και ναρκωτικά!



Πάνω στον 29χρονο και στο εσωτερικό του οχήματός του, βρέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, αλλά και 26 σφαίρες και τρεις χρησιμοποιημένοι κάλυκες φυσιγγίων. Όπως ήταν φυσικό, συνελήφθη και ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του, όπου βρέθηκαν ένα πολεμικό τυφέκιο, μια σκοπευτική διόπτρα, 135 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και 23 αβολίδωτα φυσίγγια!




Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν και το πολεμικό όπλο εστάλη για βαλλιστική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί και πού. Σε βάρος του 29χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου