Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Omicron “νίκησε” ακόμα και τις Mercedes και BMW

BMW και η Mercedes αποφάσισαν να μην δώσουν τελικά το παρόν στο μεγαλύτερο ραντεβού τεχνολογίας των μςγαλύτερων εταιρειών, σε ένα παγκόσμιο γεγονόςH Omicron έδιωξε τις Mercedes και BMW από την CES…
Από τη Mercedes ανακοινώθηκε πως «η υγεία και η ασφάλεια των πελατών, των συνεργατών, των εργαζομένων και των επισκεπτών είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας».

Αντίστοιχα, με ανακοίνωσή της, η BMW δήλωσε πως θα μεταφέρει «όλες τις προγραμματισμένες δραστηριότητες που αφορούσαν τα μέσα ενημέρωσης στο CES, σε ένα πλήρως ψηφιακό πρόγραμμα που θα μεταδίδεται ζωντανά από τη Γερμανία» στις 5 Ιανουαρίου. Η αυτοκινητοβιομηχανία συνέχισε λέγοντας ότι στην παρουσίαση θα περιλαμβάνεται και η παγκόσμια πρεμιέρα του iX M60 καθώς και «συνεργασίες με παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες, την πρώτη επίδειξη τεχνολογίας που αλλάζει το εξωτερικό χρώμα ενός οχήματος και την εμπειρία ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο του μέλλοντος».



Οι δύο αυτοκινητοβιομηχανίες δεν είναι οι μόνες που ακυρώνουν τη συμμετοχή τους στο πολύ σημαντικό αυτό event τεχνολογίας που γίνεται κάθε χρόνο στο Las Vegas. Είχαν προηγηθεί οι ακυρώσεις της συμμετοχής από τις GM, Waymo, Amazon, AMD, Intel, καθώς και η Microsoft. Με δεδομένα τα παραπάνω, μένει να δούμε αν τελικά θα γίνει με φυσική παρουσία κόσμου το event ή θα «μετατραπεί» σε αμιγώς ψηφιακή εμπειρία, ενδεχομένως και με κλείσιμο των εγκαταστάσεων του εκθεσιακού κέντρου για το κοινό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου