Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Γιουβέντους: Έφοδος της Αστυνομίας και υπό διερεύνηση οι Ανιέλι και Νέντβεντ!

Οι ιταλικές Αρχές έκαναν «ντου» στα γραφεία της Γιουβέντους αναφορικά με τις παρατυπίες στα ποσά των μεταγραφών. Ανιέλι και Νέντβεντ ερευνώνται για την υπόθεση - Ανάμεσα στις μεταγραφές που έχουν μπει στο μικροσκόπιο είναι και αυτή του Κριστιάνο Ρονάλντο Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Gazzetta dello Sport, η Αστυνομία βρέθηκε στα γραφεία της «Γηραιάς Κυρίας» το βράδυ της Παρασκευής για να συλλέξει στοιχεία για την υπόθεση.



Η Γιουβέντους φέρεται να κατάφερε να εξασφαλίσει κέρδη 50 εκατομμυρίων ευρώ από μεταγραφές που έγιναν τους τελευταίους 24 μήνες.




Την παρέμβαση των Αρχών επιβεβαίωσε και η Εισαγγελία για ό,τι συνέβη τόσο στο Τορίνο, όσο και στα γραφεία της ομάδας στο Μιλάνο.




«Σκοπός ήταν η συλλογή στοιχείων για το οικονομικό σκέλος δραστηριότητας από το 2019 έως και το 2021 που αφορούσε την πώληση ποδοσφαιριστών» αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ, υπό διερεύνηση βρίσκονται ο πρόεδρος του κλαμπ, Αντρέα Ανιέλι και ο αντιπρόεδρος, Πάβελ Νέντβεντ.



Μεταξύ των μεταγραφών που ερευνώνται είναι αυτές των Ζοάο Κανσέλο, Αρτούρ, Ντανίλο και Μίραλεμ Πιάντις, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη σχετική λίστα υπάρχει και η μεταγραφή του Ρονάλντο! «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι υπό διερεύνηση, αλλά τα έγγραφα που αφορούν τη μεταγραφή του είναι...», ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος των αρχών αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχουν πληροφορίες για... διπλά παραστατικά τα οποία ψάχνουν να βρουν.

Το θέμα παίρνει διαστάσεις, αφού έχουν μπει στο στόχαστρο κι άλλες μετακινήσεις παικτών από ιταλικές ομάδες, όπως του Ορέστη Καρνέζη από τη Νάπολι στη Λιλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου