Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Λαμία: Αστυνομικοί και αντιεξουσιαστές έξω από το νοσοκομείο


Ο Δημητράκης νοσηλεύεται στο νοσκομείο, μετά από σοβαρό τραυματισμό σε επεισόδιο με Αλβανό συγκρατούμενό του, στις φυλακές Δομοκου Κινητοποίηση της αστυνομίας σημειώθηκε τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής στη Λαμία, όταν στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. έφτασε η πληροφορία ότι άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο θα βρεθούν στο Νοσοκομείο της πόλης, προκειμένου να συμπαρασταθούν στον γνωστό αντιεξουσιαστή Γιάννη Δημητράκη.
Ο τελευταίος νοσηλεύεται στο νοσκομείο, μετά από σοβαρό τραυματισμό σε επεισόδιο με Αλβανό συγκρατούμενό του, στις φυλακές Δομοκου την περασμένη Δευτέρα.








Οι αστυνομικές αρχές περικύκλωσαν το Νοσοκομείο Λαμίας προκειμένου να το περιφρουρησούν σε περίπτωση που οι αντιεξουσιαστές σκόπευαν να περάσουν στον περιβάλλοντα χώρο, προκειμένου να αναρτήσουν πανο και να φωνάξουν συνθήματα για τον Γιάννη Δημητράκη.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως από τα περίπου 60 άτομα που βρέθηκαν συνολικά στο σημείο, κάποιοι εξ’ αυτών προσπάθησαν να βρούν τρόπο για να εισέλθουν στο Νοσοκομείο, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, λόγω της έντονης αστυνομικης δυναμης.

Έτσι, αφού διαδήλωσαν ειρηνικά και χωρίς «παρατράγουδα», φώναξαν συνθήματα συμπαράστασης για τον νοσηλευόμενο και αποχώρησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου