Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Χαλκίδα: Ρομά δεν σταμάτησε σε μπλόκο και συνελήφθη έπειτα άγρια καταδίωξη

Σκηνές φαρ ουεστ εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στη Χαλκίδα όταν ένας Ρομά δεν σταμάτησε σε αστυνομικό μπλόκο. Το αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσει άγρια καταδίωξη που κατέληξε στη σύλληψη του άνδρα. Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της Γ΄ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, είχαν στήσει μπλόκο για ελέγχους και έκαναν σήμα να σταματήσει σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο. Ωστόσο ο οδηγός του δεν υπάκουσε στο σήμα των ανδρών της αστυνομίας και ανέπτυξε ταχύτητα.
Ακολούθησε καταδίωξη και οι αστυνομικοί έδωσαν πραγματικά μάχη, παρουσία και του Επικεφαλής της ομάδας, για να τον σταματήσουν, μέχρι που ο νεαρός οδηγός Ρομά έστριψε με ταχύτητα στην οδό Μιαούλη και έπεσε πάνω σε μία σταθμευμένη μηχανή. Ακολούθως οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν μαζί με τον συνοδηγό επίσης Ρομά.
Όπως διαπιστώθηκε και οι δυο κυκλοφορούσαν παράνομα ενώ ο οδηγός δεν κατείχε ούτε δίπλωμα. Αφού κόπηκαν τα σχετικά πρόστιμα, οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν και τους μετέφεραν στα κρατητήρια. Παράλληλα οι αστυνομικοί προχώρησαν και στην κατάσχεση του αυτοκινήτου.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε και ο Αντεισαγγελέας Υπηρεσίας Πρωτοδικών Χαλκίδας. Επίσης οι αστυνομικοί βρήκαν τα στοιχεία του κατόχου της μηχανής μέσω των πινακίδων, ο οποίος μόλις βγήκε έξω και είδε πεσμένη την μηχανή του έπαθε σοκ, τονίζοντας ότι θα καταθέσει και μήνυση κατά του οδηγού Ρομά







Πηγή: eviazoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου