Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Δ.ΜΑΡΚΟΥ - Μέτρα ενόψει επαναλειτουργίας Σχολείων

8/5/20


4 σχόλια:

  1. ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΗΛΙΘΙΕ.
    ΤΑ ΦΥΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΠΟΙΟΙ?
    Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΑΚΗ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ ΠΟΜΑΚΟΥ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ,Ο ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΑΒΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΡΓΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ?
    ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ, ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.
    ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΜ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΝΕΙ ΛΑΙΒ ΣΤΡΗΜ, Ο ΣΟΥΒΛΑΚΕΡΜΑΝ ΖΗ ΜΕ ΤΑ ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ, Ο ΠΑΡΑΧΕΡΑΚΙ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ, ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΓΕΡΟΣ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ-ΜΠΑΦΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΖΑΛΙΣΕΙ, ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Η ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΗ ΔΥΘΕΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΒΛΑΚΑ
    Dimitris Markou . Καλημέρα!!! Στην προσπάθειά μας να καθαρίσουμε τα φύκια από την παραλία κάποιοι μας έστειλαν στο αστυνομικό τμήμα. Αυτά προς ενημέρωση κάποιων αυστηρών κριτών...που κάνουν υποδείξεις για τα φύκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ?
    Η ΑΝΝΑ Η ΝΥΧΟΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΚΗ-ΠΙΤΣΙ-ΚΡΟΚΟ-ΔΟΥΡΟ. ΣΕ ΠΙΕΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΒΛΑΚΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΜΠΟΛΝΤΟΖΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΒΟΥΝΑ ΗΛΙΘΙΕ.

    Dimitris Markou
    ·Δεν χρειάζεται να αναρωτιόμαστε πλέον για το ποιοι βρίσκονται πίσω από τις καταγγελίες για τα φύκια! Σύσσωμη η παράταξη της κας Ραφτοπούλου τάσσεται κατά του καθαρισμού της παραλίας από τα φύκια, ρίχνοντας μάλιστα ευθύνες για διάβρωση του εδάφους!! Η παράταξη που θα έδινε ανάσα στον τόπο... είναι αυτή που επικαλείται ένα μηχάνημα που διαθέτει ο Δήμος μας, το οποίο επι θητείας μας αγοράστηκε και η χρήση του είναι για να κοσκινίζει την άμμο και να καθαρίζει την παραλία. Επικαλείται την αξιοποίηση των φυκιών και δεν γνωρίζει ότι οι εταιρείες θέλουν την παράδοση των φυκιών στις εγκαταστάσεις τους και μάλιστα να είναι πλυμμένα, καθαρισμένα και στεγνωμένα, λες και ο Δήμος μας έχει αυτή τη δυνατότητα!! Η παράταξη της κας Ραφτοπούλου με ποιο τρόπο θέλει να μαζευτούν τόσα κυβικά φύκια, που η θάλασσα τα ξεβράζει ακόμη και μέσα σε μια εβδομάδα; Είναι η παράταξη που θέλει την Αρτέμιδα να μένει στάσιμη, που αντιπολιτεύεται για να αντιπολιτεύεται, που την πιο κρίσιμη περίοδο της οικονομίας μας, αντί να θέλει να δουλέψουν τα καταστήματα της πόλης μας, φαίνεται να θέλει το λουκέτο σε αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε είσαι αποδεδειγμένα βλάκας και λαμόγιο.
    Αγόρασες ένα τεράστιο τρακτέρ, για παράλιες 10-15 χιλ. μονοκόμματες να τις καθαρίζει σε 6 ώρες, έτσι λένε οι προδιαγραφές του.
    Άλλα το πακέτο παρελκομένων που αγόρασες μαζί με το τρακτέρ, είναι για αγροτικές καλλιεργείς καλαμποκιού, σταριού κλιπ 100-200 στρέμματα μονοκόμματα.
    Άλλα με τα ίδια λεφτά, αγόραζες όλο το πακέτο παρελκομένων να παραδίδεις τα φύκια πλυμένα στέγνα στην Βιομηχανία.
    Άλλα δεν το είχε ο αντιπρόσωπος και θα βγάζατε λιγότερη προμήθεια,γιατι έπρεπε να το φέρει μονό για τον ηλίθιο εσένα.
    Γιατί δεν πήρες RENAULT ή FIAT ή NEW HOLLAND, που έχουν το πακέτο ετοιμοπαράδοτο σε δυο εβδομάδες και όλος ο εξοπλισμός μαζί με το τρακτέρ ήταν 20% φτηνότερα τότε που το αγόρασες?

    Dimitris Markou Δεν χρειάζεται να αναρωτιόμαστε πλέον για το ποιοι βρίσκονται πίσω από τις καταγγελίες για τα φύκια! Σύσσωμη η παράταξη της κας Ραφτοπούλου τάσσεται κατά του καθαρισμού της παραλίας από τα φύκια, ρίχνοντας μάλιστα ευθύνες για διάβρωση του εδάφους!! Η παράταξη που θα έδινε ανάσα στον τόπο... είναι αυτή που επικαλείται ένα μηχάνημα που διαθέτει ο Δήμος μας, το οποίο επι θητείας μας αγοράστηκε και η χρήση του είναι για να κοσκινίζει την άμμο και να καθαρίζει την παραλία. Επικαλείται την αξιοποίηση των φυκιών και δεν γνωρίζει ότι οι εταιρείες θέλουν την παράδοση των φυκιών στις εγκαταστάσεις τους και μάλιστα να είναι πλυμμένα, καθαρισμένα και στεγνωμένα, λες και ο Δήμος μας έχει αυτή τη δυνατότητα!! Η παράταξη της κας Ραφτοπούλου με ποιο τρόπο θέλει να μαζευτούν τόσα κυβικά φύκια, που η θάλασσα τα ξεβράζει ακόμη και μέσα σε μια εβδομάδα; Είναι η παράταξη που θέλει την Αρτέμιδα να μένει στάσιμη, που αντιπολιτεύεται για να αντιπολιτεύεται, που την πιο κρίσιμη περίοδο της οικονομίας μας, αντί να θέλει να δουλέψουν τα καταστήματα της πόλης μας, φαίνεται να θέλει το λουκέτο σε αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δήμαρχε απατεώνα βλάκα, ακόμα και τον εξοπλισμό να είχες, ο Περιβαντολογικος Νομός δεν επιτρέπει πριν της 15/06/ να κάνεις τέτοιες εργασίες σε αυτό το γεωγραφικό πλάτος λόγω περιόδου αναπαράγεις θαλασσιών οργανισμών.
    Μόνον σε βόρειες παράλιες Νορμανδία και επάνω και στο στέκι των πλουσίων Κυανή Ακτή, Σαν Ρεμο, Μονακό που έχουν ειδική εξαίρεση.
    Δεν είμαι αλήτης Οικολόγος παραμυθάς σαν τα λαμόγια που άφησαν τα χωριά τους και έκαναν το αυθαίρετο στην Λούτσα και μας πουλάνε οικολογία, άλλα λερώνουν τον τόπο με αφίσες.
    Θέλω ήπια συμβίωση, ανθρώπου φύσεως.
    Όλοι αυτοί οι που δεν αντέχουν τα φύκια, από την άλλη πλευρά της εκκλησούλας 100-200 μετρά διαφορά δεν έχει φύκια να πάνε εκεί.
    άλλα εκεί τους έκλεισες την πρόσβαση με το αμάξι και μπορούν να ανοίξουν την πόρτα του και να πατήσουν στο νερό. Η Λούτσα έχει χιλιομετρά παράλιες να πηγαίνουν εκεί που δένουνε φύκια.
    Η Φύση τα έχει προβλέψει ΟΛΑ πριν της 15/06/ μαζεύει τα φύκια της πάλι μέσα και τα βγάζει όταν πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου