Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Mountain bike στην «καρδιά» της πόλης

Το… βουνό στη πόλη έφερε ο Δήμος Παλλήνης για τον εντυπωσιακό αγώνα MTB Γέρακας
Junior 2019 που διοργανώνεται την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, στις 4 μ.μ. και εντάσσεται στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.

Ο αγώνας θα γίνει σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα mountain bike που έφτιαξε ο Δήμος μέσα στην πόλη, στις οδούς Έβρου και Τρικάλων και μεταφέρει στον μεγαλύτερο εφικτό βαθμό τον χαρακτήρα ενός αγώνα ορεινής ποδηλασίας στην «καρδιά» ενός αστικού κέντρου.




Έρχεται ως συνέχεια των αγώνων mountain bike που διοργανώνει ο Δήμος από το 2010 και έχουν καταστεί θεσμός στον χώρο της ορεινής ποδηλασίας, ενταγμένος στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.



Αυτή τη φορά, ο αγώνας αφορά παιδιά και εφήβους αλλά και ενήλικες και διοργανώνεται από τον Δήμο Παλλήνης και τον Σύλλογο Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥΦΑΓΕ).

Η διοργάνωση «ΜΤΒ ΓΕΡΑΚΑΣ Junior 2019» περιλαμβάνει τους επιμέρους αγώνες:

- ΚidsXpert: αγώνας με ποδήλατα ισορροπίας για παιδιά 2-5 ετών σε χώμα

- JuniorXpert: αγώνας ορεινής ποδηλασίας για παιδιά 6-14 ετών



- BikeXpert: αγώνας ορεινής ποδηλασίας για εφήβους 15-18 ετών και ενήλικες

Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά και έφηβοι 2 έως 18 ετών και ενήλικες, είτε διαθέτουν είτε όχι δελτίο αθλητού, αρκεί να γνωρίζουν ορεινή ποδηλασία και να έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση. Οι ανήλικοι θα πρέπει να συνοδεύονται απαραιτήτως από έναν κηδεμόνα.

Δηλώσεις συμμετοχής: Θα γίνουν δεκτές ως την ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2019 ηλεκτρονικά στην διεύθυνση http://mtbxpert.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου