Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019

Ανέβασε σε site porno 7 video της για να την εκδικηθεί

Ακόμα θυμάται τη μέρα που το κινητό της χτυπούσε διαρκώς… Ήταν οι φίλοι της, που
ήθελαν να της πούνε ότι είχαν διαρρεύσει σε όλο το διαδίκτυο βίντεο από προσωπικές της στιγμές.
Η πρώτη αντίδρασή της ήταν να κάνει εμετό. “Δούλευα με τον μπαμπά μου – είναι παλαιών αρχών τύπος, τι θα μπορούσα να του πω; Του είπα ότι δεν ήμουν καλά και πήγα σπίτι. Σχεδόν αμέσως μόλις έφτασε, ένας ακόμη φίλος, κάλεσε να της πει ότι τα ίδια βίντεο κυκλοφορούν παντού.

Επτά βίντεο είχαν αναρτηθεί σε πορνογραφικές ιστοσελίδες από τον πρώην της. Όταν κοίταξε και η ίδια, είχαν κοινοποιηθεί χιλιάδες φορές. “Τα σχόλια κάτω από αυτά ήταν αηδιαστικά – οι άντρες περιγράφουν τι θα έκαναν σε μένα”, είπε. “Ζω σε μια αγροτική περιοχή όπου όλοι γνωρίζουν όλους και η ζωή μου δεν θα ήταν ποτέ ξανά η ίδια. Είναι βασανιστήριο για την ψυχή.

Παρόλο που ο αριθμός των περιπτώσεων πορνογραφίας που αναφέρθηκαν στην βρετανική αστυνομία υπερδιπλασιάστηκε από το 2015, οι ειδικοί πιστεύουν ότι είναι αδύνατο να εκτιμηθεί η πραγματική τους κλίμακα, καθώς τα περισσότερα θύματα διστάζουν να ζητήσουν βοήθεια.

Σύμφωνα με τους Guardian, αυτό το φαινόμενο διαιρεί τις ζωές των ανθρώπων σε «πριν» και «μετά». “Ορισμένες γυναίκες έχασαν δουλειές, και ανθρώπινες σχέσεις. Απομονώθηκαν από οικογένεια, φίλους, και έχασαν κάθε επαφή με τον online κοσμο.

Ο σύντροφός της ήταν επιθετικός, την κακοποιούσε μέχρι λιποθυμίας. Κάθε φορά που αυτή προσπαθούσε να απομακρυνθεί, αυτός την απειλούσε ότι θα αναρτήσει δημόσια αυτά τα βίντεο, μέχρι που το έκανε.

“Κάλεσα την αστυνομία και μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να τον κατηγορήσουν επειδή τα βίντεο είχαν ήδη μοιραστεί χιλιάδες φορές. Οι γραμμές βοηθείας με βοήθησαν να αφαιρέσω τα βίντεο – και μόλις πήγαινα να χαρώ- το βίντεο θα δημοσιευόταν με διαφορετικό τίτλο.”

“Δύο χρόνια μετά, άνθρωποι συνέχιζαν να με ρωτάνε για το συμβάν, αναφέροντάς μου πως έχουν δει τα βίντεο, ήταν σαν μια επίθεση που δε τελειώνει ποτέ. ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου