Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019

Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ντόχα: 22η στα 20χλμ βάδην η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Η έμπειρη αθλήτρια τερμάτισε σε 1.38.56, που είναι η καλύτερη παρουσία της στην
διοργάνωση. Η αθλήτρια του Σάκη Δεληγιάννη βρέθηκε από τα πρώτα χιλιόμετρα στην πρώτη 30άδα και αργά και σταθερά ανέβαζε τον ρυθμό της και μαζί θέσεις έναντι των αντιπάλων της.

Αυτό ήταν το 3ο Παγκόσμιο της καριέρας της και είχε ως καλύτερη ανάμνηση την 24η θέση, πριν δύο χρόνια στο Λονδίνο. Η Ντρισμιώτη, προσπάθησε να μείνει προσηλωμένη στο στόχο της και να μην επηρεαστεί από την ζέστη και την υψηλή υγρασία, που και σήμερα δημιούργησε πολλά προβλήματα στις αθλήτριες.

Η 35χρονη πλέον στρέφει την προσοχή της στους αγώνες του 2020, όπου θα επιδιώξει τη δεύτερη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Κίνα έκανε το απόλυτο στον σημερινό αγώνα με την Χονγκ Λιου να επικρατεί με 1.32.53 και τις Γκιεγιάνγκ και Γιανγκ να ακολουθούν με 1.33.10 και 1.33.17, αντίστοιχα.Στον αγώνα συμμετείχαν 45 αθλήτριες, εκ των οποίων τρεις δεν κατάφεραν να τερματίσουν, ενώ ισάριθμες ακυρώθηκαν.Με την παρουσία της Ντρισμπιώτη ολοκληρώθηκαν, με εξαιρετικά αποτελέσματα, οι παρουσίες των μελών μας στα εκτός σταδίου αγωνίσματα.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου