Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019

Ποιος δ/νων σύμβουλος θέλει €200.000 για να… παραιτηθεί


Ο τέως επικεφαλής της εταιρείας εκτιμάται ότι έχει ισχυρές πιθανότητες να πάρει την αποζημίωση που ζητά
Αναρωτιούνται πολλοί για τους λόγους που καθυστερεί η αντικατάσταση του διευθύνοντος συμβούλου του ΔΕΔΔΗΕ, Στέφανου Οκταποδά.

Για όσους θυμούνται, το στέλεχος της θυγατρικής της ΔΕΗ αλλά και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ξηλώθηκαν τις μέρες του Αυγούστου με αφορμή το ατύχημα με το ελικόπτερο στον Πόρο. Τότε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γεράσιμος Θωμάς είχε ζητήσει τις παραιτήσεις τους διαπιστώνοντας ευθύνες στο τραγικό συμβάν.

Ο λόγος ήταν ότι ο επικεφαλής της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων είχε ενημερώσει με έγγραφό του τον διαχειριστή για την επικινδυνότητα των καλωδίων στα οποία χτύπησε το μοιραίο ελικόπτερο, χωρίς όμως ο ΔΕΔΔΗΕ να λάβει τα μέτρα του.

Αν και για κάποιους το περιστατικό δεν ήταν η αιτία αλλά η αφορμή, μαθαίνουμε ότι ο κ. Οκταποδάς δεν έχει ακόμη παραιτηθεί, εν αντιθέσει με τα άλλα μέλη του Δ.Σ. Ο λόγος, όπως πληροφορούμαστε, είναι ότι ο τέως επικεφαλής της εταιρείας διαπραγματεύεται αποζημίωση ύψους περίπου 200.000 ευρώ. Εκτιμάται μάλιστα ότι έχει ισχυρές πιθανότητες να την πάρει.

Μ. Τζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου