Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Lexus

Η Lexus δεν είναι η πρώτη που το κάνει. Είναι όμως η πρώτη με αυτό το ευρείας παραγωγής
υπόβαθρο σε ότι έχει να κάνει με την παραγωγή των αυτοκινήτων, που προσφέρει ένα πολυτελέστατο σκάφος για όσους έχουν ιδιαίτερη αγάπη (και) προς τη θάλασσα αλλά και την οικονομική επιφάνεια για να ανταποκριθούν. Είναι η έκδοση παραγωγής του πρωτοτύπου που είχε παρουσιάσει η Lexus πριν από ένα χρόνο περίπου, με λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις.

Από το πρωτότυπο έχει διατηρηθεί το σχήμα και οι αναλογίες του σκάφους, ενώ στην πολυτελέστατη καμπίνα του, υπάρχουν όλα όσα μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα σκάφος αυτού του επιπέδου. Τα ηλεκτρονικά του LY650 είναι όπως αναμενόταν, κορυφαία και επιτρέπουν ακόμα και τον απομακρυσμένο έλεγχο σε πολλές λειτουργίες, έτσι ώστε ο ιδιοκτήτης να έχει έλεγχο ακόμα και μέσω του smartphone του. Οι δύο κινητήρες που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι της Volvo (Penta IPS) και έχουν χωρητικότητα 12,8 λίτρων με απόδοση 1.350 ίππων η κάθε μια.
Το Lexus LY 650 θα αρχίσει να διατίθεται –κατόπιν παραγγελίας προφανώς- από το τέλος Οκτώβρη, ενώ αν αναρωτιέστε για την τιμή του, προφανώς και δεν είναι για εσάς- μια και όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο αυτό Lexus, το κόστος δεν θα είναι λόγος προτίμησης ή απόρριψής του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου