Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΔΑ: Ο τόπος καλλιέργειας της τέχνης για τα παιδιά μας!

Μαθήματα σχεδίου ζωγραφικής, Σεμινάρια, Εκθέσεις τέχνης, Καλλιτεχνικές δραστηριότητες
Τώρα τα ΒΑ προάστια έχουν πια το δικό τους χώρο πολιτισμού! Ζητούμενο είναι να καλλιεργήσουμε την αισθητική και να εκφραστούμε με δημιουργικό τρόπο, μεταβιβάζοντας απόψεις, συναισθήματα και βιώματα.
Με όλες αυτές τις σκέψεις και με πολύ αγάπη φτιάξαμε το χώρο τέχνης «Αrt & Design Secrets» σε ένα χώρο που η αισθητική του σέβεται όσους τον επισκέπτονται και δουλεύουν σε αυτόν. 
Η ζωγραφική και οι εικαστικές τέχνες αποτελούν τις βασικές δραστηριότητες του χώρου, και απευθύνονται σε παιδιά και ενηλίκους
Προετοιμασία για σχολές εφαρμοσμένων και καλών τεχνών, με το Γραμμικό και ελεύθερο σχέδιο να έχουν βρει το φυσικό τους χώρο. 
Επίσης διοργανώνουμε: 
  • Εποχικά εργαστήρια, 
  • Σεμινάρια και 
  • Εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, 
με υπεύθυνη όλου αυτού του ταξιδιού την Νένα Παπαβραμίδου, που δραστηριοποιείται τα τελευταία 10 χρόνια στην περιοχή των Σπάτων και της Αρτέμιδας.
Επιμορφωτικές επισκέψεις σε Εκθέσεις ζωγραφικής & μουσεία είναι στα πλάνα για την ακαδημαϊκή χρονιά που θα ακολουθήσει...
Από φέτος υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς όσων συμμετέχουν στην ομάδα μας (πράγμα που το προηγούμενο έτος στέρησε από κάποιους τη δυνατότητα παρακολούθησης των προγραμμάτων). 
Εικαστικός- Αρχιτέκτων χώρου-Διακοσμήτρια & Βιομηχανική σχεδιάστρια, η ίδια καλύπτει τις ανάγκες γραμμικού & ελεύθερου σχεδίου.
Με οικονομικές τιμές στα δίδακτρα και με μικρά και ευέλικτα τμήματα, που δίνουν τη δυνατότητα ανάπτυξης προσωπικών σχέσεων μεταξύ των παιδιών! 
Σημεία κλειδιά για να απελευθερώσουν τη δημιουργική τους πλευρά!! 






Οι εγγραφές ξεκίνησαν επικοινωνήστε για πληροφορίες και διευκρινήσεις καθημερινά 10-1 πρωί & 6-8 απόγευμα!
Ελάτε στην παρέα μας στις ιστοσελίδες:
art-design-secrets.blogspot.com &
facebook.com/Art-Design-Secrets

1 σχόλιο:

  1. ΤΣΙΑΓΑΑΡΑ ΜΠΑΦΟΙ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ18 Απριλίου 2020 στις 11:54 π.μ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΑΛΙ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΚΕΡΑΤΑΤΟΥΤΟΥΚΛΗΣ ΜΠΑΦΟΣ ΤΣΙΓΑΡΑ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑ?
    ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΝΤΑΚΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΖΑΛΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΛΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου