Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

ΧΡ.ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ: «Η καλή μέρα, απ' το πρωί φαίνεται»

ΧΡ.ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ: «Η καλή μέρα, απ' το πρωί φαίνεται»
Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου το απόγεμα (5.30 μ.μ. – 9.00 μ.μ.) διενεργήθηκαν οι Δημαιρεσίες. Σύμφωνα με το νόμο, ο Πρόεδρος ανήκει στη Συμπολίτευση, ο Αντιπρόεδρος στη Μείζονα Αντιπολίτευση και ο
γραμματέας στην Ήσσονα Αντιπολίτευση. Έτσι οι 33 Δημοτικοί Σύμβουλοι ψήφισαν:
α. Πρώτα, για τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβ/λίου.
Η πρόταση της Συμπολίτευσης ήταν ο κ. Πέτρος Κατσούλης, ο οποίος έλαβε 17 ψήφους, ενώ βρέθηκαν 15 λευκά ψηφοδέλτια και 1 άκυρο.
Σχόλιο: Ο κ. Κατσούλης φαίνεται ότι ψηφίστηκε από τους 14 Συμβούλους της παράταξης του κ. Δημάρχου, από τους 2 συμβούλους της παράταξης του κ. Αργυρού και από τον 1 σύμβουλο της παράταξης του κ. Στρατίκη.

β. Κατόπιν για τον Αντιπρόεδρο του Δημ. Συμβ/λίου.
Η πρόταση της Μείζονος Αντιπολίτευσης ήταν η κα Δήμητρα Αναγνωστοπούλου, η οποία έλαβε 24 ψήφους, ενώ βρέθηκαν 8 λευκά ψηφοδέλτια και 1 άκυρο.
Σχόλιο: Η κα Αναγνωστοπούλου φαίνεται ότι ψηφίστηκε από τους 14 Συμβούλους της παράταξης της κας Ραφτοπούλου, από 9 συμβούλους της παράταξης του κ. Δημάρχου και από τον 1σύμβουλο της παράταξης του κ. Στρατίκη.
Με δεδομένο ότι αυτή τη χρονική στιγμή υπάρχει τεράστια και αβυσσαλέα ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ (με προσωπική και αποκλειστική ευθύνη του κ. Δημάρχου) με το συνδυασμό της κας Ραφτοπούλου, είναι ιδιαίτερα ΠΕΡΙΕΡΓΟ το γεγονός ότι 9 Σύμβουλοι του κ. Δημάρχου ψήφισαν την κα Αναγνωστοπούλου!!

γ. Ύστερα, για το Γραμματέα του Δημ. Συμβ/λίου.
Η πρόταση της ελάσσονος Αντιπολίτευσης ήταν ο κ. Στέφανος Κατής, ο οποίος έλαβε 20 ψήφους, ενώ βρέθηκαν 12 λευκά ψηφοδέλτια και 1 άκυρο.
Σχόλιο: Ο κ. Κατής φαίνεται ότι ψηφίστηκε από τους 14 Συμβούλους της παράταξης του κ. Δημάρχου, από τους 2 συμβούλους της παράταξης του κ. Αργυρού, από τον 1 σύμβουλο της παράταξης του κ. Στρατίκη και από 3 συμβούλους της κας Ραφτοπούλου.
Με δεδομένο ότι 90 % του εκλογικού αγώνα της ομάδας του κ. Αργυρού ήταν ένας ανηλεής και βρώμικος πόλεμος εναντίον του ψηφοδελτίου της κας Ραφτοπούλου, είναι ιδιαίτερα ΠΕΡΙΕΡΓΟ το γεγονός ότι βρέθηκαν 3 Σύμβουλοι της κας Ραφτοπούλου που εκτίμησαν ότι ο κ. Κατής είναι άξιος να τιμάει με την παρουσία του το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου!!

δ. Στη συνέχεια και πριν αρχίσουν οι ψηφοφορίες για τις Επιτροπές, ο κ. Αργυρός παίρνει το λόγο και καταγγέλλει τις Δημοτικές Παρατάξεις του κ. Δημάρχου και της κας Ραφτοπούλου οι οποίες «δεν έχουν φροντίσει να διασφαλίσουν την παρουσία της παράταξής του στις Επιτροπές…» και έτσι δηλώνει ότι «..θα απέχει από τις επόμενες ψηφοφορίες..»!
Σχόλιο: Αυτή η δήλωση και αυτή η στάση εκ μέρους του κ. Αργυρού, ήταν απίστευτη και ιδιαίτερα ΠΕΡΙΕΡΓΗ, διότι :
Όταν κάποιος Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης δηλώνει εκ των προτέρων ότι θα απέχει από τις ψηφοφορίες που θα ακολουθήσουν, θα πρέπει να είναι σίγουρος ότι αυτές οι ψηφοφορίες θα είναι ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ ή ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και ως εκ τούτου θα ζημιωθεί άμεσα η Δημοτική του Παράταξη!
Αυτή η σκέψη ήταν εντελώς παράλογη, διότι δεν είναι δυνατόν μια διαδικασία να λειτουργεί άψογα (τυπικά και σύννομα) μέχρι και την εκλογή του Γραμματέα και μετά να υπονοεί ότι η ίδια διαδικασία θα αλλάξει εκ των υστέρων εις βάρος της Παράταξής του!!
Ο Εκλογικός Συνδυασμός του κ. Αργυρού, προσδιορίστηκε ως αυστηρά ΚΟΜΜΑΤΙΚΌΣ δεδομένου ότι ανήκε στον έναν απ' τους 2 Δήμους της Ανατολικής Αττικής που έδωσε χρίσμα στις Δημοτικές Εκλογές το κυβερνών τότε Κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι συμμετέχοντες στο συνδυασμό αυτό, διατυμπάνιζαν ότι μόνο αυτοί εκφράζουν το ΣΥΡΙΖΑ και οι Συριζαίοι που συμμετείχαν σε άλλα ψηφοδέλτια ήταν “προδότες και αποστάτες”....

Ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούνιο του 2018 (ένα χρόνο πριν τις εκλογές) ψήφισε τον Ν. 4555/2018 – ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι. Σύμφωνα με αυτόν το Νόμο συμμετείχαν οι Συνδυασμοί στις Δημοτικές Εκλογές, συμπεριλαμβανομένου και του Συνδυασμού του κ. Αργυρού.

Ο Νόμος του ΣΥΡΙΖΑ, προσδιορίζει ότι οι Έδρες στις Επιτροπές θα κατανέμονται αναλογικά με βάση τη δύναμη των Παρατάξεων!
Αυτός ο Νόμος, για το δικό μας Δημοτικό Συμβούλιο, σημαίνει ότι για να ελάμβανε τουλάχιστον μία ΕΔΡΑ στις Επιτροπές μια Δημοτική Παράταξη (στη Β΄ Κατανομή), θα έπρεπε να διαθέτει 4 Δημοτικούς Συμβούλους! Αυτό σημαίνει ότι το εκλογικό ποσοστό της Παράταξης θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 12 %!

Όταν ο κ. Αργυρός καταγγέλλει ως απαράδεκτο και άδικο το γεγονός ότι δεν εκφράζεται η παράταξή του στις Επιτροπές, εννοείται σαφέστατα ότι ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ το Κόμμα που ό ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι ο μοναδικός Αυτοδιοικητικός εκφραστής του!!!
Πιστεύω ότι, δεν φταίει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι, επειδή μια μικρή ομάδα κομματικών τυχοδιωκτών, εκμεταλλεύθηκαν τη συγκυρία της Απλής Αναλογικής για να μπούν στην αυτοδιοικητική ζωή του τόπου!
Δεν φταίει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ο ΚΛΕΙΣΘΈΝΗΣ Ι, όταν η συγκεκριμένη ομάδα επιλέγει για προεκλογικό της αγώνα τη στοχοποίηση ενός ΜΟΝΟ αντιπάλου συνδυασμού (της ΑΝΑΣΣΑ) και ορισμένων υποψηφίων του συνδυασμού και εξαπολύει σε μόνιμη βάση ύβρεις, συκοφαντίες, λοιδορίες, κατηγορίες, ψέματα και άλλα απαράδεκτα!!
Ήταν μοιραίο οι 4.009 ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ (δηλ 26,24%) να τους ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ, να τους ‘’φτύσουν’’ εκλογικά και να τους περιορίσουν στο καταθλιπτικό εκλογικό ποσοστό της τάξης του 5 %!!
Βέβαια, αν κάποιος ψάξει το θέμα πιο βαθιά, μπορεί να διαπιστώσει ότι η στάση του κ. Αργυρού στη διαδικασία της εκλογής των Επιτροπών, μάλλον έκρυβε κάποιο μήνυμα για τον κ. Δήμαρχο: επειδή ο μόνος τρόπος για να εκπροσωπηθεί στις Επιτροπές ήταν η Αντιδημαρχία, ίσως το μήνυμα ήταν ότι «…άλλα είχαμε συμφωνήσει…»!!
Όμως, όπως και να έχει το ζήτημα, είναι πολύ λυπηρό να ξεκινάει κάποιος την Αυτοδιοικητική του θητεία με τέτοια επιπολαιότητα και τέτοια αυτοδιοικητική υποκρισία!!

4 σχόλια:

  1. Η χοντρή λογίστρια που ήθελε να γίνει ΔΣ με τον Μητσοτιποτα, τώρα ευχαριστεί, τον άλλον υποψήφιο τον Ραφτόπουλο, γιατί η Άννα δεν υπάρχει, έχει κομμωτήρια, μανικιούρ, την παράνομη σχέση, φορτώθηκε και ένα παιδάκι για πετ, πετάμενο στους γέρους της.
    Γιατί δεν ζήτησε από την επιτυχημένη στην αποτυχία Άννα και πήγε στον γερομυξιάρη?
    Εχω παιδί με διαβήτη Α, τι λεφτά έδωσε ο Ραφτόπουλος τα 10€ επίσκεψη στον γιατρό και μετά είναι όλα δωρεάν γιατί δεν είναι αναστρέψιμη ασθένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΨΥΧΗΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ Η ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ.
      Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ? ΔΕΝ ΣΩΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΝΟΣΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΒΗΤΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ Κ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΩΣΤΟΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ.
      ΤΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΟΝ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΤΙ ΕΔΩΣΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΣΙΩΠΗΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ 10€ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ? ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΜΠΑΣΚΕΜΠΟΛΙΣΤΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΕΠΑΙΡΝΕ 100-150€ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΓΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΟΧΗ.
      ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑ Κ ΒΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟ 300€ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.
      ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ?
      Η ΑΝΝΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ.
      ΜΑΜΩ ΤΗΝ Β ΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ.

      Διαγραφή
  2. ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Κ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΜΑΚΟΥ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΕΥΤΥΧΩΣ.
    ΟΤΙ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ Ο ΠΟΜΑΚΟΣ ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου