Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Ο πρίγκιπας Χάρι αγνοεί τους συμβούλους του παλατιού και ακούει μόνο... την πεθερά του!

Και η Μέγκαν Μαρκλ «έχει γυρίσει την πλάτη» στους συμβούλους του παλατιού και το μόνο
άτομο από το οποίο ζητά συμβουλές είναι η 62χρονη μητέρα της - Ο πρίγκιπας Χάρι θεωρεί πως η πεθερά του είναι «σοφή»
Αν και μένει πολύ μακριά από την βασιλική κατοικία Frogmore Cottage στο Ουίνδσορ, η πεθερά του πρίγκιπα Χάρι φαίνεται πως έχει τη δύναμη, ακόμα και από το τηλέφωνο, να επηρεάζει την κόρη της Μέγκαν Μαρκλ αλλά και τον έκτο στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου.

Όλος ο πλανήτης γνώρισε την 62χρονη Αφροαμερικανή δασκάλα της γιόγκα Ντόρια Ράγκλαντ, τον Οκτώβριο του 2017, όταν ο ίδιος την προσκάλεσε στο Τορόντο για να παραστεί στην τελετή λήξης των αγώνων Invictus Games, των οποίων ο Βρετανός γαλαζοαίματος υπήρξε εμπνευστής. Τότε, η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ είχε καθίσει στην κερκίδα των επισήμων μαζί με την κόρη της και τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ και ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε γαμπρό και πεθερά να συζητούν σε ευχάριστο και φιλικό κλίμα.
Δύο χρόνια μετά και αφού το λαμπερό ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου και απέκτησε το πρώτο του παιδί, ο βρετανικός Τύπος αποκαλύπτει πως, αν και η πεθερά του πρίγκιπα ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες, έχει γίνει η σύμβουλος του γαμπρού και της κόρης της. Η Ντόρια Ράγκλαντ ήταν το μόνο μέλος από την οικογένεια της Αμερικανίδας, πρώην ηθοποιού, που έδωσε το «παρών» στον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν τον Μάιο του περασμένου έτους, την ίδια στιγμή που η δούκισσα του Σάσεξ «έχει βάλει στον πάγο» τον πατέρα της Τόμας Μαρκλ.

Αλλά και πριν την γέννηση του Άρτσι, του πρώτου παιδιού του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ, η μητέρα της Μέγκαν είχε ταξιδέψει στη Βρετανία και έμεινε δίπλα στο ζευγάρι μέχρι να έρθει στον κόσμο ο εγγονός της, που γεννήθηκε πριν τρεις μήνες. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα στον βρετανικό Τύπο, πηγές από το παλάτι πιστεύουν πως η Ντόρια Ράγκλαντ «κρύβεται» πίσω από πολλές αποφάσεις που έχει πάρει τους τελευταίους μήνες το ζευγάρι, όπως η μετακόμιση από το παλάτι του Κένσιγκτον στο Ουίνδσορ τον περασμένο Απρίλιο.



Ακόμα και από το τηλέφωνο η δασκάλα της γιόγκα δίνει πάσης φύσεως συμβουλές στον εγγονό της βασίλισσας Ελισσάβετ και την πρώην πρωταγωνίστρια του δικαστικού δράματος Suits, για ό,τι αφορά το πού θα μείνει το ζευγάρι, το προσωπικό που απασχολεί ή το πώς θα φροντίσει η Μέγκαν τον εαυτό της μετά τον τοκετό.

Η Ντόρια Ράγκλαντ κρύβεται πίσω από σημαντικές αποφάσεις του Χάρι και της Μέγκαν;

Βασιλικοί κύκλοι επιμένουν πως έξι εβδομάδες μετά την γέννηση του Άρτσι η Ντόρια Ράγκλαντ συμβούλευσε το ζευγάρι να απολύσει τη μία από τις τρεις νταντάδες του μικρού γαλαζοαίματου. «Ο Χάρι λατρεύει τη Ντόρια και θεωρεί πως είναι απίστευτα σοφή», δήλωσε ανώνυμη πηγή από το παλάτι και πρόσθεσε πως το ζευγάρι εμπιστεύεται ελάχιστα άτομα ακόμα και μέσα στον οικογενειακό του κύκλο.

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει «γυρίσει την πλάτη» στους συμβούλους του παλατιού και πολλές φορές κατηγορήθηκε για ανυπακοή στο πρωτόκολλο. Όσο για το προσωπικό που εργάζεται στην υπηρεσία του ζευγαριού, ο αριθμός του ολοένα και συρρικνώνεται. Τον περασμένο Νοέμβριο παραιτήθηκε η υπεύθυνη Επικοινωνίας της Μέγκαν, μόλις έξι μήνες μετά την πρόσληψή της. Μερικές εβδομάδες αργότερα ακολούθησε και η παραίτηση της Σαμάνθα Κοέν, η οποία εργαζόταν ως σύμβουλος της βασίλισσας και με την προτροπή της μετακινήθηκε στην υπηρεσία του Χάρι και της Μέγκαν.

Πρόσφατα το ζευγάρι προσέλαβε νέα γραμματέα από το Φόρεϊν Όφις και νέα υπεύθυνη Τύπου τη Σάρα Λάθαμ, πρώην σύμβουλο της Χίλαρι Κλίντον στην προεκλογική εκστρατεία για την προεδρία των ΗΠΑ το 2016. Όμως, όπως όλα δείχνουν, η πραγματική σύμβουλος του δούκα και της δούκισσα του Σάσεξ δεν είναι άλλη από την μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου