Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

ΔΕΠΑ - Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Κωνσταντίνος Ξιφαράς


Στον χορό των αλλαγών που συντελούνται σε δημόσιους οργανισμούς και επιχειρήσεις
μπαίνει και η Δημοσία Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ). Σύμφωνα με πληροφορίες, διευθύνων σύμβουλος θα αναλάβει ο Κωνσταντίνος Ξιφαράς, πρώην διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΣΦΑ.  O Κωνσταντίνος Δ. Ξιφαράς είναι Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης με εξειδίκευση στην Επιχειρησιακή Έρευνα. Έχει πολυετή εμπειρία ως ερευνητής και Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Ήταν Ειδικός Σύμβουλος στην Ηγεσία των Υπουργείων Ανάπτυξης (2005-2006) και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (2013) και Διευθυντής του Γραφείου του Υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με αρμοδιότητα τόσο στη Διαχείριση της υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2007-2013 και της επίτευξης των στόχων απορροφητικότητας του, όσο και στο σχεδιασμό της Νέας Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020.

2 σχόλια:

  1. '' ...O Κωνσταντίνος Δ. Ξιφαράς είναι Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης με εξειδίκευση στην Επιχειρησιακή Έρευνα. Έχει πολυετή εμπειρία ως ερευνητής και Σύμβουλος Επιχειρήσεων (αλλά δεν λένε σε ποιές επιχειρήσεις ... αλλά λένε) ... Ήταν Ειδικός Σύμβουλος στην Ηγεσία των Υπουργείων Ανάπτυξης (2005-2006) και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (2013) και Διευθυντής του Γραφείου του Υφυπουργού Ανάπτυξης ...''
    Δηλαδή απέκτησε εξειδίκευση και εμπειρία μόνο επι κυβέρνησεων ΝΔ ... πολύ μεγάλο επίτευγμα, ενω στα διαστήματα εκτός κυβέρνησης ΝΔ μάλλον δεν έκανε ούτε για θυρωρός σε πολυκατοικία !!!
    Πολύ σανό ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ.
      ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Π[ΡΟΣΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΞΙΦΑΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ?
      ΑΝΤΕ ΚΑΘΕ ΝΤΕΝΕΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΣΟΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ.
      ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ Κ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ.
      ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ,
      ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ.
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕΣ ΜΟΝΟ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Κ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟ.
      ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟ 95% ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΥ ΕΙΝΑΙ .

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου