Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Το Τwitter για το λουκέτο στο εστιατόριο του Salt Bae στη Μύκονο: Μόνο δύο ημέρες;

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο εστιατόριο του διάσημου Τούρκου μάγειρα Salt Bae στη Μύκονο, το βράδυ της Τρίτης, διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κοπεί 34 αποδείξεις, συνολικής
αξίας 25.800 ευρώ  Με... χάδι μοιάζει στους χρήστες των social media το λουκέτο των 48 ωρών στο εστιατόριο του Salt Bae στη Μύκονο, το οποίο «συνελήφθη» να μην έχει κόψει αποδείξεις ύψους 25.800 ευρώ.

Η υπόθεση που θα απασχολήσει για καιρό την επικαιρότητα, σχολιάστηκε δεόντως από τους Έλληνες χρήστες του διαδικτύου, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων ζητά αυστηρότερες ποινές και συνέπειες, όχι μόνο για τον Τούρκο μάγειρα και επιχειρηματία, αλλά για οποιονδήποτε, Έλληνα ή αλλοδαπό φοροδιαφεύγει.

Να θυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια ελέγχου στο εστιατόριο του διάσημου Τούρκου μάγειρα Salt Bae στη Μύκονο, το βράδυ της Τρίτης, διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κοπεί 34 αποδείξεις, συνολικής αξίας 25.800 ευρώ.

Ο Τούρκος, πρώην κρεοπώλης, νυν μεγαλοεπιχειρηματίας στην εστίαση, Νουσρέτ Γκιοκτσέ γνωστός ως Salt Bae ήρθε σε συμφωνία με τον όμιλο Nammos προκειμένου να συνεργαστούν στη δημιουργία του 14ου εστιατορίου που φέρει την υπογραφή Νουσρέτ, πριν από λίγες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου