Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019

Άρπαξαν 20.000 ευρώ από ηλικιωμένο στην Κέρκυρα

Η διάθεση του 83χρονου να βοηθήσει τους συνανθρώπους του, του στοίχισε τις οικονομίες που συγκέντρωνε σε όλη του τη ζωή
Προθυμοποιήθηκε να κάνει το καλό ένας ηλικιωμένος, προσφέροντας βοήθεια στους επιβάτες ενός αγροτικού φορτηγού που δήθεν είχε μείνει από μηχανική βλάβη έξω από την κατοικία του σε περιοχή της νότιας Κέρκυρας, αλλά τελικά έχασε τις οικονομίες που συγκέντρωνε σε όλη του τη ζωή!
Ο άτυχος 83χρονος δεν υποψιάστηκε το παραμικρό το μεσημέρι της 18ης Ιουνίου, όταν το αγροτικό σταμάτησε έξω από το σπίτι του και βγήκαν δυο άνδρες και μια γυναίκα, οι οποίοι επικαλέστηκαν βλάβη και του ζήτησαν διάφορα εργαλεία για να την επιδιορθώσουν. Μάλιστα, προσφέρθηκε να δει και ο ίδιος τι είδους ζημιά είχε συμβεί! Όταν, όμως, γύρισε στο σπίτι του, διαπίστωσε έντρομος πως είχε κάνει φτερά το ποσό των 20.000 ευρώ που φύλαγε!

Ο ηλικιωμένος κατήγγειλε την κλοπή στην Ασφάλεια και ξεκίνησε έρευνα, κατά την διάρκεια της οποίας ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο άνδρες ηλικίας 29 και 40 χρόνων και μία 46χρονη γυναίκα. Και οι τρεις εντοπίστηκαν, αναγνωρίστηκαν από τον 83χρονο, αλλά ισχυρίστηκαν πως είχαν ξοδέψει τα χρήματα! Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Στη συνέχεια, αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς είχε παρέλθει το χρονικό όριο του αυτοφώρου, κατασχέθηκε όμως το φορτηγό του 29χρονου ως μέσο για την διάπραξη της κλοπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου