Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019

Ferrari 599 GTB με 250 δολάρια

Η συγκεκριμένη Ferrari είναι προς το παρόν στην κατοχή της αστυνομίας της πόλης
Dongguan στην Κίνα μετά την εμπλοκή της σε ατύχημα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ιταλικό supercar ήταν ανασφάλιστο και δεν είχε εκτελωνιστεί σύμφωνα με την προβλεπόμενη νομοθεσία της Κίνας. Αυτό σημαίνει πως δεν έχει δικαίωμα κυκλοφορίας στη χώρα οπότε έχει διατεθεί σε δημοπρασία για πώληση ως σκραπ. Με βάση το βάρος της και τις τρέχουσες τιμές πώλησης των μετάλλων η τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας ορίστηκε στα 250 δολάρια.


Στις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της δημοπρασίας φαίνεται πως το αυτοκίνητο είναι και πολύ καλή και μάλλον λειτουργική κατάσταση. Το ίδιο ισχύει και για το εσωτερικό της. Είναι άγνωστο εάν ο αγοραστής θα έχει δικαίωμα εξαγωγής του από την Κίνα ή εάν θα πρέπει αναγκαστικά η όποια αξιοποίησή της να γίνει εντός της χώρας.
Ωστόσο σε κάθε περίπτωση η τιμή πώλησης είναι εξωφρενικά χαμηλή και σίγουρα εάν το αυτοκίνητο διαλυθεί και ώστε να πουληθούν τα διάφορα τμήματά του ως ανταλλακτικά, ο πωλητής θα κερδίσει ένα τεράστιο ποσό χρημάτων αφού αντικειμενικά μιλάμε για μια πραγματική και πανάκριβη Ferrari.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου