Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

ΑΡΤΕΜΙΔΑ: Στα ομορφότερα Café της Αθήνας είναι και το αγαπημένο μας Coava Cafe Bar!!


Παραμυθένια διακόσμηση, κολασμένα γλυκίσματα, νοσταλγική ατμόσφαιρα και «πολύχρωμη» διάθεση μας κάνουν... μάγια.

Μπιστρό με άρωμα παριζιάνικης γοητείας. Café διακοσμημένα με κάστρα, πύργους και σκηνικά παραμυθιών, που ετοιμάζουν εξίσου παραμυθένια γλυκίσματα.
Νοσταλγικά στέκια-χρονομηχανές με κάτι από την μαγεία των παιδικών μας χρόνων και λιλιπούτειες σοκολατερί που μοσχομυρίζουν απόλαυση.

Δεν είναι τυχαίο που το Coava all day café bar, εφέτος, συγκαταλέγεται στα επτά café στην Αθήνα με αυτές τις προδιαγραφές, που είναι ό,τι πιο κοντινό έχουμε βρει σε... ντουλάπες προς την «Νάρνια».


Πρόκειται για ένα καφέ εκτός Αθηνών κατάφερε να προστεθεί φέτος ανάμεσα στα καλυτέρα της Αθήνας. Βγαλμένο σαν από κινηματογραφικό στούντιο και σε γραμμές minimal , βιομηχανικές, καταφέρνει να μαγνητίσει τον επισκέπτη με την ζεστασιά του και τον υπέροχο διακοσμημένο χώρο του.




Αυτό που αξίζει σίγουρα να δοκιμάσετε είναι ο καταπληκτικός καφές και η σοκολάτα του.




Λίγο μετά την εκπνοή του 2018 το Coava ανοίγει την πόρτα του και σας υποδέχεται στα καλύτερά του, με κέφι, όρεξη και πρωτότυπες ιδέες για να καλοσορίσει το 2019 και την νέα χρονιά μαζί σας με ένα ντίσκο πάρτυ..για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλιοί!! #Coava #disco #party .On the Decks 🎧 Dj J&P🎧
Doors open at 01:00 p.m/reserve ☎️ 22940-83700

Αρτέμιδος 105 τηλ: 2294083700, / Αρτέμιδα

10 σχόλια:

  1. Αυτό ήταν ένα VIDEO CLUB στα πρόθυρα της χρεοκοπίας το 2014.
    Ο ιδιόκτητης της επιχείρησης ένα πιστό σκυλί του Σύριζα, άλλα κατέβηκε υποψήφιος με την συμμορία του Δ.Μαρκου δεν μπήκε στο ΔΣ, άλλα δεν πήγε υποψήφιος με την Ντελάκη και τον κολοτούμπα Τσαντίλα, άλλα με τον Δυαράκι που ήτανε κ είναι πιόνι του Σύριζα.

    Ο Δήμαρχος τον αντάμειψε πλουσιοπάροχα, ένα εντελώς παράνομο από κάθε άποψη κατάστημα το έκανε νόμιμο δίνοντας του όλες τις άδειες, φρόντισε να εξαφανίσει κάθε ανταγωνιστή του και πιθανόν η συμμορίες να χρηματοδότησαν την ανακαίνιση μετατροπή του χρεοκοπημένου Video Club σε ξενυχτάδικο, επώνυμο για να αφήσει και ο Σύριζα το αποτύπωμα του στην παράνομη νύχτα.

    Άντε να δούμε με αυτά και εκείνα και όλα αυτά τα συμμοριτικά αν θα τολμήσει ο απατεώνας Δ.Μαρκου να κατεβεί για δήμαρχος, θα γελάσουν και οι πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΣΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΠΟΛΗ. Η καλύτερη ευχή για το νέο χρόνο είναι ο Δήμαρχος που θα εκλεγεί να ενδιαφερθεί για τα προβλήματα όλης της πόλης. Τα Σπάτα έχουν υποβαθμιστεί και κανέις δεν μιλάει. Η Αρτέμιδα είναι με υποδομές δεκαετίας 80. Δυστυχώς. Ας σκεφτούν οι πολίτες σοβαρά ποιον θα ψηφίσουν. Επιμένω να προτιμηθούν άνθρωποι γνώστες των τοπικών προβλημάτων, να είναι κοντά στον πολίτη, να έχουν άποψη και ρεαλισμό για να προχωρήσουν σε έργα. Ο νέος χρόνος να φέρει στον καθένα ότι επιθυμεί. (Και σε αυτόν που τα ξέρει όλα και με βρίζει αλλά δεν προτείνει του εύχομαι καλή χρονιά) ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΑΠΑΚΛΗΣΕ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΩ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΗΛΙΘΙΟ.

      ΘΑ ΤΡΟΛΑΡΩ ΘΑ ΕΙΡΩΝΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΥΔΑΙΟ Κ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΧΥΔΑΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

      ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΥΔΑΙΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΕΤΩΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΑΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΤΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ.

      ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΕΡΓΑ ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΑ Κ ΘΑΑΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΟΧΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΨΕΙ.

      ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΟΡΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗΣ ΛΙΓΟ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ Κ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

      Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΝΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΓΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.

      ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΦΡΙΝΤΙΖΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΤΣ ΥΠΑΡΞΗ

      ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

      Κ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΣΝΑ ΟΝ ΕΙΣΑΙ Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ.

      ΚΑΛΟ 2019

      Διαγραφή
    2. Εκτός από IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ έχεις και πολύ πλάκα. Βάλε για Δήμαρχος να δούμε εσύ τι κατηγορία εισαι.

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφος χώρος !μπράβο στους ανθρώπους που το έχουν και το προσωπικό του το οποίο είναι ευγενεστατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο χώρος είναι όμορφος, η φιλοξενία και η υποδοχή δεν είναι.

      Διαγραφή
    2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ Κ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΟΜΙΜΟ Κ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ.

      ΕΥΤΥΧΩΣ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕΝΕΙ Η ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΞΣ ΚΑΛΠΕΣ.

      Διαγραφή
    3. Πλυντηριο ειναι μολις χαθουν τα βρωμικα θα χαθει και αυτο μαζι τους.

      Διαγραφή
  4. Φίλες και φίλοι των ανωτέρω σχολίων. Ονομάζομαι βαλουρδος γιωργος και είναι ο ιδιοκτήτης της Άνω επιχείρησης.Δεν απορώ με αυτά τα πικρόχολα που κάποιοι γράψατε πως αυτή η πόλη ακόμα δεν έχει τον δρόμο της και την αξία που θα έπρεπε να έχει!Η επιχείρηση είναι στην διάθεση σας με όλα της τα απαραίτητα έγγραφα της να ελέγχει μέχρι τελευταίο της τετραγωνικό!Επειδή λίγοι με γνωρίζουν να σας αναφέρω ότι το κατάστημα μας απασχολεί 10 άτομα όλα νόμιμα που το καλοκαίρι γίνονται 20.Συνεπως 20 οικογένειες σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.Μια οικογένειάκη επιχείρηση που φτιάχτηκε με πολύ αγάπη και προσωπική εργασία εδω και 2 έτη!Σας το αναφέρω γτ αναφέρομαι προφανώς σε αμόρφωτους και αδουλευτους λιμοκοντουρους της περιοχής που την λυμαίνεται τόσα χρόνια τώρα!Το κατάστημα μας από περιοδικά πάνω στο αντικείμενο εργασίας μας αναφέρθηκε σαν ένα από τα ωραιότερα κατάστηματα στην Αθήνα.απο τον ραδιοφωνικό σταθμό 94fm καθώς και από διάφορα μπλοκ!Αισθάνομαι ντροπή για λογαριασμό σας που ενώ θα έπρεπε να χαίρεσται που μια επιχείρηση της περιοχής μας βρίσκετε με τόσα υψηλά στάνταρ στα καλύτερα της Αθήνας βγάζετε την χολή σας!Σας εύχομαι καλές γιορτές,υγεία και για να μην ξεχάσω χρήματα!έχω ήδη ζητήσει με εισαγγελική παραγγελία μέσω της δικηγόρου μου Αντωνίας Λεγάκη της στοιχεία των ανωτέρω σχολίων που με προσβάλουν σαν άνθρωπο και σαν δημότη αυτής της πόλης!Καλό σας υπολοιπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύνελθε έλα στα λογικά σου αν είναι δυνατόν για ένα άτομο που ανήκει στην κουλτούρα ΣΥΡΙΖΑ.
      Εσύ ένας βιοπαλαιστής αυτοαπασχολούμενος είσαι και από ότι διάβασα κανένας δεν έχει κάτι προσωπικά εναντίον σου.
      Προσπαθείς με κάθε τρόπο να επιβιώσεις.
      Το μαγαζί σου είναι τελείως παράνομο με τον ισχύοντα ΝΟΜΟ, άλλα ο δήμαρχος,ο διευθυντής της Πολεοδομίας,ο Πρόεδρος και ΟΛΟ το Τοπικο Συμβουλιο, σου εδωσαν μια παρανομη άδεια, για να είσαι εκβιαζομενος, υποταγμένος στην ληστρικη συμμορια τους.
      ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
      μέχρι να φύγουν οι προστάτες σου μετά πρέπει να ξαναβρείς προστάτη.

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου