Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Επιστρέφει στο… ποδόσφαιρο ο Μπερλουσκόνι: Αγοράζει τη Μόντσα!


Έτοιμος να αναλάβει τη Μόντσα είναι ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Μίλαν και πρώην
πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι
Το «μικρόβιο» του ποδοσφαίρου φαίνεται πως υπάρχει ακόμα στο αίμα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος βρίσκεται κοντά στο να αγοράσει τη Μόντσα, που αγωνίζεται στην 3η τη τάξει κατηγορία της Ιταλίας.

Μετά από 30 και πλέον χρόνια ως ισχυρός άνδρας της Μίλαν, ο «Καβαλιέρε» αποχώρησε από τους «ροσονέρι» τον Απρίλιο του 2017, όμως τώρα επιστρέφει στο προσκήνιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Gazzetta dello Sport.

Την ίδια ώρα στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, ο οποίος βρίσκεται στο 82ο έτος της ηλικίας, αναμένεται να σταθεί ένας ακόμα γνώριμος των φίλων των «ροσονέρι»: ο άλλοτε διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου και δεξί χέρι του Μπερλουσκόνι, Αντριάνο Γκαλιάνι, που κατάγεται από τη Μόντσα και εργάστηκε στη συγκεκριμένη ομάδα ως αθλητικός διευθυντής τη διετία 1984-86, πριν δηλαδή μετακομίσει στο Μιλάνο.

Εδώ να σημειωθεί πως η Μόντσα δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στη μεγάλη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, ενώ η τελευταία φορά που συμμετείχε στη Serie B ήταν το 2000. Στην όλη υπόθεση σημαντικό ρόλο έχει παίξει το γεγονός πως πρόεδρος της Μόντσα είναι ο Νικόλα Κολόμπο, γιος του άλλοτε προέδρου της Μίλαν, Φελίτσε Κολόμπο.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου