Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Αγνοείται 73χρονος κτηνοτρόφος στον Αλμυρό Μαγνησίας - Χάθηκε χθες βράδυ λόγω κακοκαιρίας


24 άνδρες με τη συνδρομή σκύλου «χτενίζουν» την Όθρυ - Στην περιοχή επικρατεί βροχόπτωση και ομίχλη, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο τους
Συναγερμός έχει σημάνει από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στον Αλμυρό Μαγνησίας για τον εντοπισμό 73χρονου κτηνοτρόφου, ο οποίος αγνοείται από το βράδυ του Σαββάτου, όταν σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μαζί με βοηθό του έσπευσαν να προστατεύσουν από τις καιρικές συνθήκες τα ζωντανά του και κατόπιν στην πορεία χάθηκαν.

Ο βοηθός επέστρεψε και ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν άμεσα έρευνες, ζητώντας τη συνδρομή των Πυροσβεστικών Δυνάμεων.

Με το πρώτο φως της ημέρας δυνάμεις της πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, της ΕΛ.ΑΣ. και εθελοντών, ξεκίνησαν τις έρευνες εντοπισμού, οι οποίες επικεντρώνονται μεταξύ Βρύναινας και Μαυρομάτικου καθώς και πάνω από αυτό.

Σύμφωνα με δηλώσεις του πυράρχου Πόζογλου στο e-Volos.gr, στην περιοχή επικρατεί βροχόπτωση και ομίχλη, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο τους, ωστόσο συνεχίζουν “χτενίζοντας” μαντριά και κάθε σπιθαμή γης.

Στις έρευνες συμμετέχει και ο γιος του αγνοούμενου κτηνοτρόφου, αντιδήμαρχος Πολεοδομίας & Τεχνικών Έργων του Δήμου Αλμυρού, Κώστας Νικοβιώτης.

Πηγή: evolos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου